REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Per tą mėnesį buvo labai daug emocijų, - prisipažino #sixpackchallenge dalyvis Mindaugas Rainys. – Buvo ir pakilimų ir kritimų. Atrodo kartais tikrai būdavau pavargęs, tačiau peržengęs sporto salės duris, susitikęs su Broniumi atrasdavau savyje jėgų kažką daryti“.

„Per tą mėnesį buvo labai daug emocijų, - prisipažino #sixpackchallenge dalyvis Mindaugas Rainys. – Buvo ir pakilimų ir kritimų. Atrodo kartais tikrai būdavau pavargęs, tačiau peržengęs sporto salės duris, susitikęs su Broniumi atrasdavau savyje jėgų kažką daryti“.

REKLAMA

Prieš mėnesį TV3 laidų vedėjas M. Rainys pasiryžo pradėti keisti savo kūną. Susižavėjęs mintimi sudalyvauti „Ironman“ triatlone Mindaugas nusprendė sužinoti, kam yra pasiruošęs jo kūnas. Į pagalbą draugui suskubo „Burneika Fitness“ įkūrėjas Bronius Burneika.

„Nebuvo dienų, kai sėdėjau namie apsikrovęs picomis ir šokoladais... Buvo tokių minčių ir norų, tačiau sau to daryti neleidau. Apsiaudavau bėgimo batelius ir bėgdavau, kai aplankydavo noras apsiryti, - šypsojosi M. Rainys. – Mano motyvacija visada yra gyva veidrodyje. Žvelgdamas į jį prisimenu, kodėl „pasirašiau“ iššūkiui. Pats sau esu vienintelis priešininkas jame“.

„25 prisitraukimai ir puikus pilvo presas, - tik prasidėjus projektui juokdamasis apie savo tikslus kalbėjo M. Rainys. – Tačiau pagrindinis šio projekto tikslas yra perduoti visiems sporto besižavintiems žmonėms žinutę: „Sportuokite atsakingai“.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunystėje save bokse, krepšinyje ir netgi kultūrizme išbandęs M. Rainys per mėnesį apie savo kūną sužinojo daugiau negu pats ir tikėjosi. „Sužinojau, kaip neatsakingas požiūris į sportą jaunystėje keitė mano kūną. Šis iššūkis privertė mane keisti požiūrį į sportą ir visas pasekmes, jei viską darai ‚ „be galvos“, - kalbėjo trisdešimtmetis laidų vedėjas.

REKLAMA

„Su Mindaugu nėra sunku dirbti, nes jis žino, kodėl tai daro, - kalbėjo treneris B. Burneika. – Rezultatai? Jie yra ganėtinai geri. Pilvo preso išryškinimas? Ar norime vertinti tik pagal tai? Tai nebūtų protingas viso fizinio pasirengimo vertinimo kriterijus. Mes norime kur kas geresnio rezultato: gero kūno, geros savijautos... Norime pozityvaus gyvenimo“.

Pats M. Rainys, paklaustas apie jau pasiektus rezultatus, kiek susikuklino. „Nežinau, ar pasieksiu projekto pradžioje užsibrėžtus tikslus. Tačiau jau dabar savimi labai didžiuojuosi. Esu patenkintas savijauta. Aš žinau, kad dabar esu greitesnis, stipresnis ir sveikesnis negu šio projekto pradžioje, - sakė Mindaugas. – Manau, kad gera fizinė būklė leidžia ramiai ieškoti gilesnių atsakymų savyje, susidėlioti mintis ir suvaldyti kiekviename iš mūsų esantį chaosą. Gera savijauta leidžia išlikti pozityviam, lengviau atlaikyti psichologinius, darbinius krūvius. Taip, manau, kad puiki sveikata gali padėti neišprotėti kasdienės rutinos mašinoje“.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar išgirdo daug pastabų, kad iššūkis gali tik pakenkti, M. Rainys suskubo patikinti, kad sulaukė daugiau palaikymo nei skaudžių replikų. „Nesutikau žmonių, kurie sakė, jog man pavažiavo stogas. Tik buvo nemažai tų, kurie prašė parodyti pilvo presą. Kita dalis klausė, ar galėčiau pasidalinti patarimais, kaip numesti alaus pilvelį“. - juokėsi M. Rainys.

#sixpackchallenge iššūkio pabaiga – birželio 1-oji, tačiau pats Mindaugas teigia, kad jau rezga mintį, jog su birželio pradžia projektas dar nesibaigs. „Ir toliau norėčiau laikytis tokio režimo, bet manau, kad darbai šiek tiek gali pakoreguoti šešių sporto dienų per savaitę planą, - sakė Mindaugas. - Šeima ir draugai? Artimiausia aplinka mane visada palaikė ir palaiko. Stengiuosi savo ritmu neskriausti jų, o jie supranta, kodėl vėliau grįžtu namo ar ankstyvais savaitgalio rytais bėgu miškais“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų