REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Andrius ir Gerda Žemaičiai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Televizijos žvaigždei ir atlikėjai Gerdai Žemaitei šiandien sukako 36-eri. Neseniai ištekėjusi moteris saulėtą pavasario dieną pasitiko su džiaugsmu. Šis antradienis skirtas tik jai.

23

Televizijos žvaigždei ir atlikėjai Gerdai Žemaitei šiandien sukako 36-eri. Neseniai ištekėjusi moteris saulėtą pavasario dieną pasitiko su džiaugsmu. Šis antradienis skirtas tik jai.

REKLAMA

„Šią dieną skyriau tik sau. Kiekvieną rytą su Andriumi keliamės ir einame į sporto salę. Šiandien tai dariau viena, palikau jį vieną. Tyliai išsliūkinau. Šiandien mano diena. Štai, dabar sėdžiu kirpykloje, man tvarko nagus. Vakare namuose lauksiu draugų“, – tv3.lt sakė televizijos žurnalistė.

Sutuoktinio Andriaus Žemaičio ryte nežadinusi moteris ir iš jo staigmenų lauks tik vakare. Nors ištekėjo tik prieš keletą savaičių, Gerda sako, kad tapus žmona gimimo dienos šventimo įpročiai nesikeis: „Viskas lieka taip pat. Jeigu anksčiau mudu nebūtume gyvenę drauge, tuomet kažkas gal ir būtų kitaip“.

Paklausta, kokios dovanos labiausiai norėtų sulaukti, Gerda paskendo svarstymuose, kurie – ypač pozityvūs. „Nėra tos svajonių dovanos. Šiandien aš turiu viską, apie ką svajojau. Kažkada sėdėjau Marijampolėje ir galvojau, kaip norėčiau dirbti televizijoje. Paskui sau pasakiau, kad privalau to pasiekti ir... laiptelis po laiptelio – aš jau čia. Buvo labai sunkių akimirkų. Tačiau šiandien turiu ir savo svajonių darbą ir hobį. Ir šiaip, manau, didžiausia laimė žmogui yra turėti šeimą“, – atviravo Gerda.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistė sako, kad gimtadienio metų švente nelaiko. Anaiptol... „Šiaip aš nemėgstu savo gimtadienių. Man per daug dėmesio. Visur kur pasisuki – sveikina“, – juokėsi televizijos žvaigždė.

REKLAMA

Ką tik susituokę

Primename, kad pirmąjį „taip“ Andrius ir Gerda vienas kitam ištarė balandžio 19-ąją egzotiškame krašte – Tailande. O gegužės 5 dieną sutuoktiniai iškėlė vestuves Gerdos gimtinėje – Marijampolėje.

Pasveikinti ir palinkėti laimės jaunavedžiams atvyko dešimtys nuotaikingai nusiteikusių ir išsipuošusių svečių, kurie atkeliavo iš visų Lietuvos kampelių. Vestuvėse dalyvavo Gerdos ir Andriaus šeima bei patys artimiausi bičiuliai. Tuoktuvių ceremonija įvyko Marijampolės kultūros centre, po kurios antrąjį kartą žiedus sumainę įsimylėjėliai ir svečiai patraukė švęsti į restoraną.

REKLAMA
REKLAMA

Poros laukia permainos

Savo vestuvių dieną G. Žemaitė prisipažino, kad jos ir Andriaus laukia visiškai naujas gyvenimo etapas. Pora ne tik iškėlė dvejas vestuves, tačiau ir nusprendė kraustytis gyventi į kitą miestą.

„Vasarą planuojame keltis gyventi į Kauną, o dar tos dvi mūsų vestuvės... Visa tai reikalavo nemažai finansų, todėl dabar mūsų galvose tik darbas ir kraustymasis. Prasidės žemiški dalykai. Dabar švęsime gyvenimą. Mano gyvenime visada taip – viskas vienu metu“, - malonų chaosą apibūdino nuotaka.

Paklausta, kas lėmė tokį apsisprendimą, Gerda neslepia, kad labiausiai ją erzino didelis atstumas tarp Marijampolės ir Vilniaus, „Kraustytis sugalvojome ekspromtu. Važinėjant labai gaištasi laikas, o Kaunas yra Lietuvos širdis, todėl nuo jo lengviau pasiekti visus norimus kelionės tikslus. Vos tik užsiminiau Andriui apie šią idėją, jis iškart užsivedė: pradėjo domėtis, žiūrėti, planuoti. Tai naujas etapas mums visomis prasmėmis“, - pripažino ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų