REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Sukhi Mann  (nuotr. Instagram)

Ar labai kruopščiai prižiūrite dantis – jūsų reikalas, tačiau viena grožio tinklaraštininkė sugalvojo būdą, kaip vieną dantų priežiūros priemonę panaudoti inkštirų šalinimui.

19

Ar labai kruopščiai prižiūrite dantis – jūsų reikalas, tačiau viena grožio tinklaraštininkė sugalvojo būdą, kaip vieną dantų priežiūros priemonę panaudoti inkštirų šalinimui.

REKLAMA

Sukhi Mann (28 m.) iš Kalifornijos valstijos, JAV, gerai žinoma ir „Instagram“ naudotojams, dalinais įvairiais patarimais kaip puoselėti grožį. Naujausias merginos vaizdo įrašas, kuriame ant nosies esantiems nešvarumams valyti yra naudojami burnos higienos produktai, jau peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų. Jame Sukhi poras atveria šiltu rankšluosčiu, kuris ant veido laikomas kelias minutes. Kai tai atlikta, ji į rankas paima dantų siūlą, pritvirtintą ant specialaus laikiklio, ir lėtai braukia juo nosies paviršiumi. Pasak jos, vienkartinis dantų siūlas yra labiau prieinamas daugeliui, nei populiarūs metaliniai inkštirų valymo prietaisai, naudojami daugelio grožio tinklaraštininkių.

Sukhi taip pat teigia, kad dantų siūlas nėra toks šiukštus odai, o jo naudojimas turi mažiau šansų palikti randus.

REKLAMA
REKLAMA

Po Sukhi atliktos veido valymo procedūros, mergina iš arčiau prieš kamerą parodo visą tą siūlo surinktą medžiagą. Trumpiau tariant, šis daiktas atliko tai, kas buvo iš jo tikimasi.

REKLAMA

Tačiau grožio triukai ties tuo dar nesibaigia. Po veido valymo dantų siūlų ir nuplovimo, Sukhi veido procedūras tęsia su neįprastu veido toniku. Ji ir toliau naudoja burnos priežiūros priemones, tik šį kartą į pagalbą jai ateina burnos skalavimo skystis, kurio sudėtyje yra alkoholio bei turinčio sutraukiamąjį poveikį.

Nuostabą kelia ir tai, kad ne vienas apie grožį rašantis tinklalapis teigia, kad burnos skalavimo skystis gali būti naudojamas kaip veido tonikas.

Mergina asmenims, turintiems jautrią odą, pataria šį produktą, prieš tepant juo veidą, išbandyti ant mažo odos plotelio, kad įsitikintumėte, ar jis nesukelia alergijos.

REKLAMA
REKLAMA

Šis, daugiau nei milijono peržiūrų susilaukęs grožio triukas yra vienas populiariausių Sukhi paskyroje, tačiau jis nėra vienas keisčiausių. Anksčiau mergina rodė, kaip naudojant aspiriną pasigaminti nuo aknės gelbstinčius tepalus, atlikti raudono vyno veido valymą ar jo šviesinimą, pasitelkiant kavą.

Tikimės, kad šis atskleistas triukas nesuklaidins parduotuvių darbuotojų, kurie niekaip negalės nuspręsti, į kurią lentyną dėti dantų siūlą – prie dantų priežiūros priemonių ar inkštirus šalinančių produktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų