REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Tikėjimas likimu (nuotr. Fotolia.com)
22

Avinas

REKLAMA

Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. Vakaras itin palankus romantiškiems pasimatymams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, kvailių ir nepunktualių piliečių šiandien padaugės... Saugokite sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai

Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu, bet ir optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti.

Vėžys

Neišgyvenkite dėl to, kad kažkur vėluosite, kažko nespėsite, kažkas duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili. Tai ta diena, kai tuščia viltis supratimo, palaikymo.

Liūtas

Bus svarbu priminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis: tai tas metas, kai beveik magiškai traukia užlipti ant to paties grėblio... Tai neblogas laikas nutrūkusiems saitams su žmonėmis iš toli atgaivinti. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Nesivelkite į avantiūras veikloje: ne viskas auksas, kas žiba. Šiandien galite išgirsti ir seniai laukto pasiūlymo.

Svarstyklės

Sudėtingas laikas, nepervertinkite savo jėgų ir galimybių. Pasinaudokite senais ryšiais, tvarkydami reikalus, bei draugų pagalba, patarimais. Tik mažiau planuokite ir atidėkite savo reikalus.

Skorpionas

Sudėtinga, liūdnoka diena: niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams kristi į akis ir nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ši diena privers skubiai spręsti seną reikalą. Beje, nekeiskite ankstesnių ketinimų, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę kiek nusivilti.

Ožiaragis

Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi negreitai. Taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Nepavyduliaukite.

Vandenis

Tikrinkite gaunamą informaciją – galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis ir žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti.

Žuvys

Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems. Atsargiau vairuokite mašiną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų