REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos „Premier“ lygoje sudėlioti taškai ant „i“. Paskutiniame ture Londono „Chelsea“ pagaliau iškėlė jau seniau užsitikrintą trofėjų, atsisveikino su Johnu Terry, o „Liverpool“ paliko „Arsenal“ už Čempionų lygos borto.

Anglijos „Premier“ lygoje sudėlioti taškai ant „i“. Paskutiniame ture Londono „Chelsea“ pagaliau iškėlė jau seniau užsitikrintą trofėjų, atsisveikino su Johnu Terry, o „Liverpool“ paliko „Arsenal“ už Čempionų lygos borto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visų akys sekmadienio popietę krypo į Liverpulį, kur vietos komanda pergalės atveju galėjo užsitikrinti vietą kitų metų Čempionų lygoje. Sunkiai susitikimą pradėję „raudonieji“ galiausiai 3:0 palaužė „Middlesbrough“.

REKLAMA

Pirmasis įvartis krito tik per pridėtą pirmojo kėlinio laiką, o ledus pralaužė Georginio Wijnaldumas (45`). Iškart po pertraukos po kartą pasižymėjo Philippe Coutinho (51`) ir Adamas Lallana (56`).

„Liverpool“ nesėkmės atveju į Čempionų lygą galėjo žengti Londono „Arsenal“, tačiau net ir iškovoję pergalę 3:1, „gunneriai“ liko už stipriausio Europos futbolo turnyro borto.

Jau 8-ąją minutę Londono ekipą į priekį išvedė Hectoras Bellerinas, o 14-ąją raudoną kortelę prieš save išvydo Laurentas Koscielny. Persvarą 27-ąją minutę padvigubino Alexis Sanchezas, o nuo 11-kos metrų žymos antrajame kėlinyje „Everton“ ekipą prie varžovų priartino Romelu Lukaku, bet „Arsenal“ pergalę užtvirtino Aaronas Ramsey (90`).

REKLAMA
REKLAMA

Čempionai Londono „Chelsea“ nudegė jau pačioje rungtynių pradžioje, bet 5:1 sumušė „Sunderland“ ekipą.

Greitą pirmą įvartį mušė Javieras Manquillo (3`), kuris pasinaudojo rikošetu ir pelnė netikėtą svečių įvartį. Pusiausvyrą po ilgos atakos atstatė Willianas. 28-ąją minutę buvo paskutinį kartą pakeistas Johnas Terry, kuriam tai buvo paskutinės rungtynės „Chelsea“ gretose. Į priekį „aristokratus“ 61-ąją minutę išvedė Edenas Hazardas, o pergalę užtvirtino Pedro Rodriguezas (78`) ir dukart per pridėtą laiką mušęs Michy Batshuayi (90` ir 90`).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau anksčiau kovą dėl vietos ketverte užbaigę „Manchester United“ futbolininkai 2:0 nugalėjo „Crystal Palace“ klubą. „Raudonieji velniai“, kurie į Čempionų lygą dar gali patekti laimėdami Europos lygos finalą prieš „Ajax“, abu įvarčius sukalė per keturias minutes: Joshas Harropas mušė 15-ąją, o Paulis Pogba – 19-ąją minutę.

Londono „Tottenham Hotspur“ ekipa, užsitikrinusi antąją vietą čempionate, net 7:1 sudaužė „Hull City“. Tris įvarčius sumušė Harry Kane`as (11`, 13` ir 72`), po vieną pridėjo Dele Alli (45`), Victoras Wanyama (69`), Benas Daviesas (84`) ir Toby`is Alderweireldas. Rezultatui esant 3:0, paguodos įvartį įmušė Samas Clucas (66`).

REKLAMA

Pasismagino ir trečioje vietoje turnyro lentelėje likę „Manchester City“. Pepo Guardiolos auklėtiniai išvykoje net 5:0 sudaužė „Watford“ klubą. Dukart pasižymėjo Sergio Aguero (23` ir 36`), po vieną pelnė Vincentas Kompany (5`), Fernandinho (41`) ir Gabrielis Jesusas (58`).

Kiti rezultatai:

„Burnley“ 1:2 „West Ham United“

„Leicester City“ 1:1 „AFC Bournemouth“

„Southampton“ 0:1 „Stoke City“

„Swansea City“ 2:1 „West Bromwich Albion“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų