REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Jonas Bon Jovi  (nuotr. Vida Press)

Roko grupė „Bon Jovi“ antradienį nustebino Fairleigh Dickinsono universiteto absolventus pasiroddžiusi diplomų įteikimo ceremonijoje.

17

Roko grupė „Bon Jovi“ antradienį nustebino Fairleigh Dickinsono universiteto absolventus pasiroddžiusi diplomų įteikimo ceremonijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis universitetas laimėjo socialiniuose tinkluose vykusiame JAV aukštųjų mokyklų konkursą, kurio pagrindinis prizas buvo iš Naujojo Džersio valstijos kilusios roko grupės „Bon Jovi“ pasirodymas per diplomų įteikimo ceremoniją.

REKLAMA

Viename Naujojo Džersio valstijos mieste gimęs ir užaugęs Jonas Bon Jovis pasakė trumpą kalbą absolventams, o tada jo grupė atliko dainą „Reunion“ apie bendraklasius, susirinkusius po daugelio metų ir besidalijančius prisiminimais.

„Šiandiena žymi vieno jūsų gyvenimo skyriaus pabaigą ir kito pradžią“, – sakė jis Ist Raderfordo stadiono „MetLife“ scenoje, kurioje jo grupei teko groti daugybę kartų stebint minioms gerbėjų. „Džiaukitės šia knyga; jūs ją rašote“, – pridūrė rokeris.

REKLAMA
REKLAMA

„Neimkite nieko į širdį. Vienodai priimkite ir pagyras, ir kritiką, bet nieko neimkite į širdį. Kelionėje jūsų laukia daug netikėtumų“, – kalbėjo jis.

Minėtą konkursą organizavo televizija MTVU. Studentai iš visos šalies buvo raginami socialiniame tinkle „Twitter“ skelbti įsimintiniausias akimirkas koledže su grotažyme #JBJReunionContest.

Pirmąkart „Bon Jovi“ atliko dainą „Reunion“ 2015 metais per diplomų įteikimo šventę Rutgerso universitete. Pastarasis kūrinys yra ir naujausiame grupės albume „This House Is Not For Sale“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dauguma studentų nė neįtarė, kad jų šventėje pasirodys „Bon Jovi“. Apie netikėtus svečius jie sužinojo tik atvykę į stadioną, kuriame žaidžia Amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) komanda „Jets and Giants“.

Nors „Bon Jovi“ yra geriausiai žinoma dėl savo 9-o dešimtmečio hitų „Livin' On A Prayer,“ ''You Give Love A Bad Name“ ir „Wanted Dead Or Alive“, naujausias grupės albumas per pirmuosius tris šių metų mėnesius tapo populiariausiu ir perkamiausiu JAV albumu. Dėl to šią grupę pamėgo ir studentai, kurių tėvai prieš kelis dešimtmečius taip pat klausydavosi tokios muzikos per MTV.

REKLAMA

Iman Suleiman sakė, kad jai labai patinka grupė „Bon Jovi“, nes jų muzika buvo vienoje jos mėgstamiausio serialo „Choras“ (Glee) serijoje.

„Mūsų karta yra viena iš paskutinių, kurioms patinka „Bon Jovi“, – pridūrė Isabelle Nemeh.

Jessica Awad sakė, kad jai patiko šios roko grupės pasirodymas, nors prisipažino, kad tikėjosi kito muzikanto.

„Man būtų labiau patikęs Justinas Bieberis, bet ir tai yra šaunu“, – sakė ji.

Interviu naujienų agentūrai AP „Jets and Giants“ persirengimo kambaryje J.Bon Jovi sakė besitikintis, kad universiteto absolventai lanksčiai žiūrės į savo planus.

„Kad ir kokia jūsų ateities gyvenimo vizija, rašykite ją pieštuku, – sakė jis. – Puikus dalykas, kad kelionė tik prasideda. Galite pakeliui pasukti ten, kur nė nesvajojote nueiti. Tai yra puiki kelionė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų