REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad nesutiktų, jog Darbo kodekso (DK) įsigaliojimas būtų dar kartą nukeltas.

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad nesutiktų, jog Darbo kodekso (DK) įsigaliojimas būtų dar kartą nukeltas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai ne – dar (nukelti) iki kitų metų pradžios, jau taip mes prarandame laiką, o laikas šiuo atveju yra tikrai ne mūsų naudai“, – trečiadienį žurnalistams sakė premjeras, paklaustas, ar socialdemokratų pozicija toliau taisyti DK gali reikšti, kad tie taisymai tęsis, pavyzdžiui, iki 2018 metų pradžios.

REKLAMA

Socialdemokratų partijoje viduje surengta apklausa parodė, jog 89 proc. šios partijos narių pasisako už tai, kad būtų tobulinamas Darbo kodekso projektas, siekiant sustiprinti dirbančiųjų garantijas ir profesinių sąjungų teises, pranešė portalas lrt.lt. Socialdemokratų partijos pirmininkas Gintautas Paluckas sako, kad pataisas, dėl kurių Darbo kodeksas taptų socialiai teisingesnis, partijos narys Algirdas Sysas jau yra registravęs.

REKLAMA
REKLAMA

S.Skvernelis sako, kad socialdemokratų apklausos rezultatai jo nenustebino.

„Nėra man siurprizas, aš mačiau, kaip ten balsuoja. Turbūt net balsavimo nereikėtų po pirmininko pareiškimų, nuomonės išsakymo rinkiminės kampanijos metu. Skaičiai galėtų tik svyruoti – ar 99,9 proc., ar 90 proc.“, – sakė premjeras.

„Matyt, yra naujos darbo ir bendradarbiavimo formos, su jomis mes dar nebuvome supažindinti, kad frakcijos sprendimas Seime dabar priklausys nuo apklausų organizavimo. Tai tiesiog įvertinsime tą naują bendravimo būdą ir savo sprendimą pasakysime. Šiandien vakare mūsų frakcija turės posėdį (...). Tikrai, jeigu kalbame apie koaliciją, aš nebėgiosiu ir neieškosiu – būnant koalicijoje ir turint daugumą Seime – opozicinių partijų paramos tokiems esminiams sprendimams, kur, matyt, turėtų koalicija sutarti“, – teigė jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų