REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Niece Waidhofer (nuotr. asm. archyvo)

Kai interneto vartotojai iškritikavo modelio išvaizdą, ji iškart ištrynė savo „Reddit“ paskyrą, tačiau Niece Waidhofer iš tikrųjų prašėsi būti išjuokta, kai puslapyje pasidalino asmenuke su prierašu „kritikuokite mane“.

40

Kai interneto vartotojai iškritikavo modelio išvaizdą, ji iškart ištrynė savo „Reddit“ paskyrą, tačiau Niece Waidhofer iš tikrųjų prašėsi būti išjuokta, kai puslapyje pasidalino asmenuke su prierašu „kritikuokite mane“.

REKLAMA

Populiarioje internetiniame puslapyje esančioje skiltyje „Reddit“ tinklalapio naudotojai įkelia savo nuotraukas, kurias vėliau kritikuoja, iš jų juokiasi ir kitaip tyčiojasi kiti internautai. Atrodo, kad nieko neigiamo apie įspūdingo grožio modelį pasakyti nebūtų įmanoma. Vis dėlto, per greitai neteiskite.

Kai kurie jų komentavo „netikrą“ Niece krūtinę, kiti merginą apkaltino paviršutiniškumu.

„Tavo implantai ir dėmesio reikalavimas šiame puslapyje tik patvirtina tai, ką tu ir visi kiti įtaria – esi nepasitikinti savimi“, - komentavo žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai ne krūtinė. Tai – silikono slėnis.“

„Ji: „Suteikite man tą „neturiu jokių įgūdžiu, kad būčiau paimta į žmonas, bet noriu ištekėti už turtingo vyro“ išvaizdą.“ Plastikos chirurgai: „Nieko nebesakyk.“

REKLAMA

Jei tai dar neatrodo žiauru, vyras, teigiantis esąs Niece buvęs vaikinas, įsijungė į šiuos debatus.

„Atrodai taip, lyg universitete studijuotum avantiūristės-barakudos specialybę. Gal ir sugebėtum ištekėti už turtingo asmens, jei, pamačius penį, mokėtum su juo elgtis. Speneliai atrodo taip, lyg neseniai kovojo vienas su kitu, o dabar slepiasi skirtingose krūtinės pusėse. Nesugebi priimti kritikos ir tikriausiai taip ir mirsi viena“. – rašė jis.

Niece negalėjo susitvarkyti psichologiškai ir susitaikyti su tokia komentatorių nuomone, tad ji greitai ištrynė savo anketą.

REKLAMA
REKLAMA

Atsakydama į šią priešišką reakciją, modeliu dirbanti mergina savo nuomonę išsakė ir save apgynė „Instagram“ paskyroje pasidalindama nuotrauka ir po ja palikdama įrašą. Nors Niece prisipažino, kad neturėjo to prašyti pati, ji tvirtino, jog jos buvusiu vaikinu teigiantis esąs vyras yra tikrų tikriausias apsimetėlis.

„Taip, aš to pati prašiausi. Taip, šiek tiek pasigailėjau ir po to ištryniau savo „Reddit“ anketą. Kvaila buvau, kad šiai anketai panaudojai „Instagram“ paskyros slapyvardį, tad visi neigiami komentarai ir gan aiškios žinutės apie penius persikėlė čia. Matau, jog radote mane.

Sveikas, „Reddit“! Žmonėms, kurie galvojo, kad toje skiltyje tik žvejojau komentarus, leidžiu save išjuokti. O tam netikram buvusiajam noriu pasakyti, kad iš tokio tavo pareiškimo neatrodo, kad kada nors būtume susitikę, be to, mano vardą parašei su klaida #IpriešE“, - rašė Niece.

„Užbaigiant, esu mulkė, supykdžiusi „Reddit“ tinklalapį. Daugumai komentatorių dėkoju už linksmus juokelius, o visiems, užstojusiems mane nuo tik purvais pasidrabstyti norėjusių asmenų, nori pasakyti didelį ačiū. Myliu jus“, - pridūrė mergina.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų