REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
40

Avinas

REKLAMA

Pavojingas metas: dėl skubėjimo, neapdairumo galite patirti nemenkų nuostolių. Padidės konfliktų, apgaulių, vagysčių tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Neverta nieko aiškinti, geriau dažniau patylėti ar bent jau nesakyti, ką manote. Būkite atidesni su dokumentais, pinigais: galite juos pamesti.

REKLAMA

Dvyniai

Reikia ramiai palaukti ir kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui: jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

Vėžys

Jausitės geriau, deja, pavojus kils dėl nesugebėjimo įvertinti situaciją, savo jėgas, galimybes. Tad nesiveržkite į priekį: ko taip norisi šiandien, atidėkite kitoms dienomis. Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite – tai vienaip ar kitaip ateityje sužlugs.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Sudėtingas laikas: galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Būtina atida dirbant su aštriais įrankiais, ką nors rašant, skaičiuojant, vairuojant transporto priemonę.

Mergelė

Siekite atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir jo neteisti: aplinkiniuose dažniausiai matysite savo trūkumus, pasireiškiančius atvirai ir slaptus.

Svarstyklės

Sudėtinga diena: gali pablogėti savijauta ir nuotaika, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniausiai be pagrindo, taip išties pablogindami situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Net jei jums pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti nesiimkite – galite jį sugadinti. Pasigilinkite į savo veiklos trūkumus: šiandien bus naudinga kovoti su problemomis.

Šaulys

Imkitės tik to, ką gerai žinote, venkite svarbių pokalbių, įsipareigojimų: tai apmaudžių klaidų metas.

Ožiaragis

Nieko griežtai neplanuokite: galite sugaišti nemažai laiko nenumatytoms kliūtims įveikti. Kokybiškai atlikite savo užduotis, dėl padarytų klaidų galite nemenkai nukentėti. Beje, šiandien sužinosite, ar turite tikrų draugų, patikimų sąjungininkų, kurie pasiruošę jums padėti.

REKLAMA

Vandenis

Pasaugokite savo turtą, venkite skolinti pinigus. Saugokite ir meilės paslaptis. Beje, netikėkite gražiomis kalbomis apie naują, pelningą veiklą, kaip ir piktomis paskalomis apie mylimą žmogų.

Žuvys

Iliuzijų metas, tad netikėkite šiandien gautais pasiūlymais, ypač praturtėjimo. Atsargiau skolinkite pinigus draugams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų