REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Mėnulis (nuotr. Fotolia.com)
16

Avinas

REKLAMA

Ne pats geriausias metas (vyrams itin), verta pailsėti. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, ypač jei kas nors mėgins jus paveikti draugiškumu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Likite saikingi ir atsargūs: jums gali klaidingai pasirodyti, kad esate pakankami stiprūs ir galite rizikuoti dėl bet ko. Neprarandantiems realybės jausmo nuo pergalės iki pralaimėjimo, nuo laimės iki nelaimės bus vienas žingsnis.

REKLAMA

Dvyniai

Neblogas laikas moterims užsiimti finansinių problemų sprendimu, tiesa, neskubėkite įsipareigoti. Beje, diena palanki bendrauti ir seniems ryšiams atnaujinti.

Vėžys

Šios dienos susitikimai, pokalbiai kiek apgaulingi: viskas gali pasirodyti perspektyviau, nei yra iš tiesų. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Nepalankus metas ilgalaikiams susitarimams.

Liūtas

Šiandien susitelkite į artimųjų rūpesčius, šeimos reikalus.

Mergelė

Stenkitės suvokti reikalo esmę, tiktai tuomet pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite jų išleisti. Vis dėlto ši diena nebloga ką nors nupirkti šeimai, o ypač vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Prasideda sudėtingas, karminių skolų grąžinimo metas. Teks susitaikyti su tuo, kad jums ne visi keliai atviri, kad visi ko nors iš jūsų norės, reikalaus, kabinėsis, kritikuos.

Skorpionas

Ši diena leis tarsi iš šalies pažvelgti į savo klaidas, trūkumus. Mąstykite, kaip reikėtų persiorganizuoti naujam veiklos ir gyvenimo etapui.

Šaulys

Nesmagumai, nesusipratimai šiandien gana tikėtini, bet tai tik jūsų rūpestis: nereikėtų dėl to kaltinti sutuoktinio, tėvų.

Ožiaragis

Kelionei, susitikimams su svarbiais žmonėmis ne pats geriausias laikas. Tvarkant reikalus vyrams verta įsiklausyti į moterų nuomonę ir neatsisakyti jų tarpininkavimo. Jei norite laimėti patinkančio asmens dėmesį, kreipkitės į šį žmogų prašydami jums patarti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nebūkite tiesmuki, neieškokite tiesių ir paprastų kelių siekdami savo tikslų. Bus svarbu, kad jūsų sumanymui pritartų šeima. Ir prisiminkite senus, patikrintus receptus spręsdami opias problemas.

Žuvys

Sustokite, neskubėkite nieko keisti ar ko nors atsisakyti. Šios dienos sprendimai ilgai turės įtakos jūsų gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų