REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Jennifer Pamplona (nuotr. Vida Press)

Modelis, kažkada demonstravęs „Versace“ dizainerių drabužius atskleidė, jog ketina ignoruoti gydytojų patarimus ir dar pasididinti savo ir taip jau už 166 tūkst. patobulintas kūno proporcijas.

23

Modelis, kažkada demonstravęs „Versace“ dizainerių drabužius atskleidė, jog ketina ignoruoti gydytojų patarimus ir dar pasididinti savo ir taip jau už 166 tūkst. patobulintas kūno proporcijas.

REKLAMA

Brazilijoje gyvenanti Jennifer Pamplona (24 m.) sakė, kad stebisi Kim Kardashian apvalumais ir nori dar daugiau riebalų susileisti į savo sėdimąją.

Nuo plastinių operacijų priklausoma moteris savo pokyčius pradėjo kai paauglystėje iš jos buvo tyčiojamasi dėl per liekno kūno sudėjimo.

Jennifer pirmoji operacija atlikta 17-kos. Tada ji pasididino krūtinę ir nuo to laiko jos sąrašą papildė nauji patobulinimai: pašalinti keturi šonkauliai, nusiurbti riebalai, atlikta nosies korekcija, skruostų ir užpakaliuko implantai bei dar keletas procedūrų.

Praeitą savaitę Jenniferei, „Plastics of Hollywood“ agentūros narei, kurioje klientai yra po peiliu gulėjusios taip vadinamos „plastinės lėlės“, nuo pilvo pašalinti riebalai buvo perkelti į sėdmenis.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau chirurgai atsisakė ir toliau dailinti moters figūrą, nes, pasak jų, Jenniferės lieknas sudėjimas gali neišlaikyti daugiau implantų, bet moteris nesiruošia sustoti save didinusi.

REKLAMA

Televizijos laidų vedėja ir modelis sakė: „Plastines operacijas pamilau jau seniai, tačiau pamačius Kim Kardshian figūrą, panorau atrodyti taip kaip ji. Esu pasiryžusi turėti dar didesnį užpakaliuką. Visi sako, kad ir taip atrodau puikiai ir daugiau nereikia didėti, tačiau mintyse sau sakau, kad man to reikia, nes operacijos man padeda geriau jaustis. Nusprendžiau, kad sau tokia nepatinku, tad užsimaniau turėti apvalumus. Viskas prasidėjo kai buvau 17-kos ir pasididinau krūtinę. Mokykloje iš manęs juokdavosi, nes buvau liekna ir neturėjau tokios figūros, kaip dauguma brazilių.“

REKLAMA
REKLAMA

Prieš 2 metus televizijos laidos „Body Transformations“ (liet. „Kūno pokyčiai“) metu per 24 valandas merginai atliktos 9 plastinės operacijos ir procedūros. Dalyvauti laidoje Jenniferei pasiūlyta po to, kai 2014-iais susirgęs leukemija mirė jos „Brazilijos Kenu“ vadintas vaikinas Celso Santebanes. Merginai pašalinti šonkauliai, dar kartą padidinta krūtinė, atlikta nosies korekcija ir riebalų nusiurbimas. Skruostai ir lūpos patobulinti implantais, riebalais padidintos šlaunys ir užpakaliukas.

„Buvau pakviesta televizijos laidos filmavimo metu pasitobulinti kūną. Sutikusi nusprendžiau ir toliau siekti svajonės ir dėl savo vaikino tapti „apvalia“ lėle Barbe. Jis norėjo, kad būčiau kuo panašesnė į lėlę, o atlikus operacijas pastebėjau, kad dingo mano depresija. Iš pradžių tai dariau dėl jo, bet dabar save tobulinu nes to noriu pati. Kai pasižiūriu į veidrodį jame matau kitokią Jennifer Pamploną ir jaučiuosi laiminga“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kol kas į moters sėdimąją suleista 500 ml riebalų. Šios procedūros kaina – 71 tūkst. eurų.

„Mano tikslas yra dar 700 ml. Chirurgai teigia, kad tai neįmanoma ir mano, jog aš perdedu. Pasak jų, mano kūno sudėjimas yra per mažas, kad atrodytų lyg Kim Kardashian, tačiau su jais kovosiu, kol bus leista įgyvendinti savo svajonę. Man taip pat sakoma, jog turiu Kylie Jenner lūpas. Kartą Paryžiuje viena mergina šaukė, kad atrodau lyg Kardashian ir esu graži. Mane tai labai pamalonino“, - pasakojo Jennifer.

Merginos išvaizda uždirbo jai vietą „Plastics of Hollywood“ talentų agentūroje, demonstruojančioje žmonių-lėlių, gyvų animacinių filmų herojų ir nuo plastinių operacijų priklausomų žmonių talentus. Jų gyvenimus dažnai seka filmavimo kameros, o vėliau sukurti reportažai ir laidos rodomi televizoriaus ekranuose.

REKLAMA

Dėl savo išskirtinės išvaizdos Jennifer susilaukia įvairių nuomonių. Kai kurie ją palaiko, o kiti mano, jog ji tik švaisto pinigus ir neturi proto.

„Mane pamatę žmonės mano, jog neturiu smegenų, nes atrodau kitaip nei visi. Išgirdę mane šnekant jie supranta, kad esu gan protinga. Padedu vėžio institutui ir savo šeimai, turiu didžiulių planų ir projektų. Sutikę ir artimiau pabendravę su manimi aplinkiniai pakeičia nuomones. Nemanau, kad tai, ką darau, yra blogai. Ir prieš tai buvau graži, tačiau plastinės operacijos mane pavertė tobula“, - užbaigė Jennifer.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų