REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Ar atskirsite? Vienam įvaizdžiui panaudojo tūkstančius kainuojančias priemones  (nuotr. asm. archyvo)

Kai kalba eina apie makiažą ir jo priemones, moterys linkusios joms pinigų negailėti. Šimtus ar net tūkstančius eurų išleidus makiažo priemonėms tikimasi kokybiškų produktų, padėsiančių susikurti nepriekaištingą išvaizdą.

33

Kai kalba eina apie makiažą ir jo priemones, moterys linkusios joms pinigų negailėti. Šimtus ar net tūkstančius eurų išleidus makiažo priemonėms tikimasi kokybiškų produktų, padėsiančių susikurti nepriekaištingą išvaizdą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai garsios moterys, tokios kaip Kylie Jenner ir Kim Kardashian kasdien demonstruoja be priekaištų atliktus makiažus bei reklamuoja aukštos klasės priemones savo socialiniuose tinkluose, kitos moterys jaučia spaudimą savo išvaizdai išleisti ne ką mažiau.

REKLAMA

Tačiau ar visada aukštesnė kaina reiškia geresnę kokybę? Viena tinklaraštininkė, besidominti ir rašanti apie grožį, nusprendė viską išsiaiškinti. Kvinslande, Australijoje gyvenanti Shani Grimmond (20 m.) pasidažė su makiažo priemonėmis, kurių vertė – 1300 eurų. Nusifotografavusi kaip atrodo, šalia ji įdėjo nuotrauką, kurioje jos makiažas atliktas naudojant paprastas parduotuvėse pirktas priemones, už kurias sumokėta tik 120 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp brangiausių moters naudotų produktų – 41 eurą kainuojantis „Marc Jacobs“ bronzatorius ir 47 eurų vertės „Dior“ švytėjimą suteikianti priemonė.

Kišenės neskriaudžiančiai išvaizdai Shani pasirinko pigesnius, tačiau ne ką prastesnius „Maybeline“ ir „Rimmel“ firmos produktus, kurių kaina yra apie 11 eurų.

Abu makiažai atrodo labai panašūs, bet ar galite atskirti, kuris padarytas brangiomis priemonėmis, o kuris – šiek tiek pigesnėmis?

Prieš veidą padengdama prabangiomis makiažo priemonėmis, Shani jį patepė 86 eurų vertės drėkinamuoju kremu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad 1300 eurų yra labai daug ir makiažo priemonėms tiek pinigų išleisti tikrai neverta, tačiau viską dariau tik smalsumo vedama ir eksperimentuodama“, - vaizdo įraše sakė mergina.

Prieš naudodama 148 eurų vertės akių šešėlių paletę, Shani akis patepė pagrindu. Ji taip pat nepamiršo ir veido. Jo paruošimui mergina naudojo prabangios odos priežiūros įmonės „Sisley“ 148 eurus kainuojančiu produktus. Tarp Shani naudotų priemonių taip pat yra „Skin Caviar“ kosmetinis pieštukas (185 eurai), bei kelios žinomų kompanijų, tokių kaip „Banefit“, „Bobbi Brown“ ir „bareMinerals“, pudros.

REKLAMA

Vaizdo įrašo pabaigoje moteris pridėjo visų 24 naudotų produktų sąrašą. Nors kasdieniam makiažui atlikti mergina nerekomenduoja naudoti vien tik aukštos klasės priemonių, keletui jų Shani pasiūlė pasitaupyti pinigų ir juos įsigyti.

Panašus įvaizdis, kurį grožio tinklaraštininkė sukūrė Valentino dienai, buvo atliktas naudojant tik 14 makiažo priemonių, kurių vertė, palyginus su prieš tai darytu, tik 120 eurų. „Covergirl“, „Chi Chi“, „Maybeline“ ir Rimmel“ priemones galima įsigyti daugelyje vaistinių ir grožio prekėmis prekiaujančių parduotuvių.

Kaip ir rodo šios palyginimui skirtos nuotraukos, sunku suprasti, kuris įvaizdis yra net keliolika kartų brangesnis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų