REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus rajone vienkiemyje vyriškis žiauriai nužudė savo tėvus. Jiems, pirminiais duomenimis, kastuvu nukirstos galvos.

Vilniaus rajone vienkiemyje vyriškis žiauriai nužudė savo tėvus. Jiems, pirminiais duomenimis, kastuvu nukirstos galvos.

REKLAMA

Įtariamąjį, užsidariusi vonioje su vienu lavonu, aptiko rytą po Motinos dienos atvykę darbininkai. Su žudiku neįmanoma susikalbėti, jam sutrikusi psichika.

Namo viduje rastas antras kūnas

Baisiau nei baisiausiame siaubo filme, sako įvykio vietą apžiūrėję Vilniaus kriminalistai. Jie žudynių detalių neatskleidžia. Tačiau, kad įtariamasis savo tėvų nužudymu „kalbasi tik su dievais“ sako rytą po Motinos dienos į Karužiškių viensėdį Vilniaus rajone atėję darbininkai. Jie lauke prie namo verandos rado šeimininkės lavoną be galvos.

Namo viduje rastas antras kūnas. Namo viduje užsirakinęs sėdėjo ir sūnus. Įtariama, kad jis vienas nužudė abu pensininkus tėvus – nukirto jiems galvas. Štai šis vyras – nužudytos moters pusbrolis. Jis irgi rytą turėjo eiti kažką padėti ūkyje.

REKLAMA
REKLAMA

Darbininkus taip pribloškė vaizdas, kad jie atsisako net kalbėti. Anot darbininkų, atrodo, kad įtariamąjį apsėdo pats velnias. Vakar buvo Motinos diena, greičiausiai nusikaltimas įvykdytas dar vakar. O štai šiandien ekspertai renka į maišelį tai, kas liko iš motinos galvos. Ir nužudytosios  pusbrolis sako, kad giminaitės sūnus nebuvo įtartinas, psichikos ligomis lyg ir nesirgo.

REKLAMA

Giminaitis sakė, kad jo 72-ejų metų  giminaitė anksčiau dirbo mokytoja, o štai jos 82-ejų metų vyras – profesorius. Matematikos mokslų daktaras Edvardas Špilevskis išėjęs į pensiją su žmona nuolat gyveno Karužiškių viensėdyje. Sūnus – tik atvažiuodavo. Jis gyveno bute Vilniuje, Antakalnio rajone. Štai kitas kaimynas.

Vyriškis sako, kad kaimynai niekada net neprasitarė, kad sūnus sirgtų kokia nors liga. Tačiau vyriškiui gyvenimas ne itin sekėsi.

Ūmus psichikos sutrikimas

O štai kad vyrą būtų ištikusi baltoji karštinė, kol kas duomenų nėra. Vyrą greičiausiai ištiko visai kitas ūmus psichikos sutrikimas. Jį matę žmonės sako, kad įtariamasis visai atitrūkęs nuo realybės, posakis „bendrauja su dievais“ net yra per švelnus – sulaikytasis nereaguoja į nieką.

REKLAMA
REKLAMA

Policijai patekus į namą įtariamasis bandė priešintis, tačiau netrukus buvo sučiuptas panaudojus elektros šoko prietaisą.

Su antrankiais 34-erių vyras buvo išvežtas ne su psichinių sutrikimų brigados medikų, o su policijos mašina. Tik vedamas į pareigūnų automobilį įtariamasis sūnus kažką pradėjo nerišlaus šaukti. Išvežus įtariamąjį atvyko lavonvežiai tėvų kūnų paimti. 

Išsamiau žiūrėkite TV3 reportaže:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų