REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš darbo savaitę geriausiai atsipalaiduoti ir šeimoje paminėti Motinos diena. Mat astrologai numato, jog imantis rimtų darbų ar sprendimų, galima skaudžiai apsigauti. 

Prieš darbo savaitę geriausiai atsipalaiduoti ir šeimoje paminėti Motinos diena. Mat astrologai numato, jog imantis rimtų darbų ar sprendimų, galima skaudžiai apsigauti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais. Be to, ir patys galite suklysti norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra.

REKLAMA

Tauras Gresia nusivylimai bei nuoskaudos, nors jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai. Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų šeimoje ir neįsipareigoti darbe.

Dvyniai Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti patikimus santykius su partneriais ar sutuoktiniu. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais. Na, o jei šiandien kas nors priekaištaus ar pyks ant jūsų, irgi nieko baisaus – neilgai.

Vėžys Sunki diena: galite pasijusti bejėgiai gavę naujienų, susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, prieš savo vaikus, sutuoktinį. O taip iš tiesų nutiks, jei į viską reaguosite, imsitės kokių nors veiksmų. Dabar svarbu atsitraukti ir palaukti, kol nurims emocijos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Ypač pirmasis įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai bus klaidingi, tad svarbiausia neskubėti ir tikrinti pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo reputacija bei sveikata.

Mergelė Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku tinkamai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti savo galimybes. Nesiimkite atsakingų darbų. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, o ypač jausmams, gali sukelti skaudžių padarinių.

Svarstyklės Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta. Mažiau svajokite: viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami pamąstykite, ar įstengsite įgyvendinti. Būkite atidesni kelyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ne pati geriausia diena imtis skubių, svarbių reikalų, tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Jei esate savo vietoje ir jums būdinga realisto ironija, diena nebus įtempta.

Šaulys Galimos nemalonios staigmenos. Aplinkiniais labai nepasikliaukite, atsakingų darbų niekam nepatikėkite, tiesa, patys jų irgi nesiimkite, atidėkite rytdienai. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus.

Ožiaragis Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sunkią kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų. Labiau patausokite sveikatą.

REKLAMA

Vandenis Nieko rimta nesiimkite, vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus bei veiksmus. Didelė tikimybė suklysti. Būkite nuoširdesni bendraudami su sutuoktiniu, be reikalo neįtarinėkite.

Žuvys Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų