REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Kim Kardashian (nuotr. Vida Press)

Kad ir kur bebūtų, Kim Kardashian (36) puikiai sugeba patraukti į save dėmesį. Praeitą savaitę ji tai dar kartą įrodė, kai spaudoje paplito jos, apsitempusios nieko neslepiančiais maudymosi kostiumėliais, nuotraukos.

24

Kad ir kur bebūtų, Kim Kardashian (36) puikiai sugeba patraukti į save dėmesį. Praeitą savaitę ji tai dar kartą įrodė, kai spaudoje paplito jos, apsitempusios nieko neslepiančiais maudymosi kostiumėliais, nuotraukos.

REKLAMA

Naujausias moters aprangos derinys ne ką mažiau įsimintinas. Vilkėdama paprastą baltą suknelę ji pasirodė „Met Gala“ renginyje. Po Paryžiuje įvykusio užpuolimo ir apiplėšimo, Kim ne tik suprato, kad laimė tikrai ne piniguose, bet į šį pokylį atvyko nepasipuošusi jokiais aksesuarais, paprastu makiažu ir kasdiene šukuosena.

Tačiau ji ne ką mažiau kalbų kursto ir dabar. Kim yra žinoma dėl savo ekstravagantiškų aprangos derinių, bet į renginį atvykusi paprasta tyra balta žemę siekiančia suknele, atidengiančią pečius, moteris nustebino daugelį. Vivianne Westwood kurtas drabužis ilgomis rankovėmis ir korsetu išryškinantis biustą neleido nuo Kim atplėšti akių.

Jokių papuošalų ar paprastų dekoltė sritį išryškinančių vėrinių bei auskarų, sušvelninančių griežtus plaukus, nematyti. Vieninteliai bateliai skleidė šiokį tokį spindesį.

REKLAMA
REKLAMA

Prestižiniam vakarui skirtas makiažas buvo paprastas. Lūpos padažytos kūno spalvos lūpų dažais, o taip Kim Kardashian mėgstamas veido kontūravimas - vos pastebimas.

REKLAMA

Kodėl vyras Kanye nedalyvavo renginyje?

Socialinių tinklų žvaigždės gerbėjai gali tik spėlioti, kodėl šalia moters raudonuoju kilimu nežengė jos vyras dainininkas Kanye Westas.

Pasak šaltinių, vyras nusprendė likti namuose su dviem jų mažamečiais vaikais North ir Saint.

„People“ žurnalui vienas iš su šeima artimai bendraujančių asmenų teigė, jog Kanye vis dar sunku rodytis viešumoje, po lapkričio mėnesį įvykusio viešo protrūkio ir koncerto nutraukimo. Būtent dėl to vyras nenorėjo linksmintis Annos Wintour organizuojamame garsiausiame metų mados renginyje „Met Gala“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai ne dėl „Met Gala“. Tai susiję su stresu ir ant raudonojo kilimo jaučiamu spaudimu. Jis dar nėra visiškai su tuo susitvarkęs ir pasiruošęs viešumui“, - sakė šaltinis.

Kodėl Kim be papuošalų?

Įprastai „Mat Gala“ renginio metu Kim dėvi daug papuošalų, inkrustuotų deimantais, ir žiedus bei prabanga spindinčius auskarus. Praeito vakaro metu moters aprangoje trūko to taip įprasto blizgėjimo. Dėl ko?

Na, dar kartą, tai gali būti susiję su Kim užpuolimu viename Paryžiaus viešbučių kambarių. Jo metu vagys paspruko su įspūdingu sužadėtuvių žiedu, kurį Kim 2013-iais spalį padovanojo pats Kanye.

Tai pirmasis „Met Gala“ renginys, kuriame ji pasirodo be šio milijonus kainavusio blizgučio, be to, moteris nesijaučia, kad dabar labai geras metas pinigus leisti niekučiams ir apie tai skelbtis socialiniuose tinkluose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ellen DeGeneres laidoje Kim sakė, kad po įvykusių tragiškų incidentų vis dar nesiryžta nešioti papuošalų:

„Interviu metu girdavausi savo prabangiais papuošalais, tad būtent iš ten atsirado susidomėjimas jais. Nesakau, kad daugiau nesipuošiu auskarais ar kuom kitu, tačiau dabar tam dar ne laikas. Nežinau, ar kada nors jausiuosi taip pat, kaip anksčiau. Mano gyvenime pasikeitė daug dalykų, ypač sustiprėjo dėmesys apsaugai kelionių metu“, - sakė ji.

Tad štai. Kim atvertė naują puslapį, tačiau tai nereiškia, kad jos nebepamatysime dėvint išskirtinius ir dėmesį prikaustančius derinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų