REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės pagalbon bičiulius. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys kiti. Svarbiam susitarimui tinkamiausias metas iki pietų.

Tauras

Gera proga imtis finansinių reikalų: rasite naują išeitį, kaip įveikti seną problemą. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Rytą verta kreiptis pagalbos į draugus, labiau jais pasikliaukite. Mažiau įtarinėkite mylimą asmenį, nesiklausykite paskalų.

Dvyniai

Svarbus metas, pasiseks. Laukia pripažinimas. Spręskite aktualiausias problemas, tiek dalykines, tiek asmenines. Atidžiai įvertinkite šiandien gautus pasiūlymus, pamokymus ir užsimezgusias pažintis.

Vėžys

Iki pietų puiki proga apsispręsti karjeros klausimais. Jei šiandien jums pasiūlys naujas pareigas, naują veiklos sritį, kitą darbą, verta sutikti. Tai perspektyvu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tik tarkite reikalingą žodį, tik kreipkitės į reikiamą asmenį (iki pietų), ir viskas susiklostys geriau, nei manote. Pagalvokite, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

REKLAMA

Mergelė

Tikėkite tuo, ką jaučiate, ir viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime.

Svarstyklės

Sėkmingų pergalių, pripažinimo laikas. Būkite ryžtingesni ir pernelyg nesikuklinkite. Dabar viskas jūsų rankose.

Skorpionas

Inercija šiandien kliudys – stenkitės greitai persiorientuoti, kitaip prarasite gerą progą. Palankus metas sandoriams, finansinėms problemoms spręsti.

Šaulys

Gero, lemtingo atsitiktinumo metas. Tačiau nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis, regis, atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nieko neveikdami daugiau laimėsite nei plušėdami: būtina nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti tokį gyvenimą, kokį turite. (Tik nemanykite, kad viskas taip jau liūdna, likimas ir jums rengia malonių staigmenų).

Vandenis

Žavus, laimingas metas. Netikėtai išsipildo sena svajonė, išsisprendžia keblus reikalas. Nepraleiskite progos pasiaiškinti rimtų reikalų su savo vaikais. Diena palanki meilės pasimatymui.

Žuvys

Geras laikas tarnybiniams reikalams tvarkyti, ieškoti naujos darbo vietos. Jei jus slegia netikę santykiai su kolega, rytą draugiškai pasikalbėkite, tikrai daug kas išsispręs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų