REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien prasideda UEFA Čempionų lygos pusfinalio etapas. Madrido derbyje kausis „Real“ ir „Atletico“ futbolininkai. Rytoj „Monaco“ išbandys jėga su Turino „Juventus“.

Šiandien prasideda UEFA Čempionų lygos pusfinalio etapas. Madrido derbyje kausis „Real“ ir „Atletico“ futbolininkai. Rytoj „Monaco“ išbandys jėga su Turino „Juventus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šias dvikovas rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt, „Viasat Sport Baltic“ bei TV6 kanalai.

REKLAMA

Aiškiu antrosios pusfinalio poros favoritu vadinamas Italijos čempionas „Juventus“. Didžiausią susidomėjimą kelia Madrido klubų susirėmimas. Jie Čempionų lygoje tarpsavyje jau žais ketvirtus metus iš eilės, bet pusfinalyje – pirmą kartą.

Pernai finale „Real“ įveikė „Atletico“ ekipą 11 m baudinių serijoje 5:3. 2014-aisiais lemiamose rungtynėse „karališkasis“ klubas varžovus nugalėjo per pratęsimą 4:1. Iš viso Europos turnyruose šios komandos suitiko septynis sykius: keturias pergales šventė „Real“, vieną – „Atletico“, o du mačai baigėsi taikiai.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną Ispanijos lygoje „Real“ namie oponentus sutriuškino 3:0, o svečiuose sužaidė lygiosiomis 0:0.

„Real“ pasižymi puikiu puolimu, o „Atletico“ geležine gynyba. Zinedine‘o Zidano auklėtiniai per pastarąsias penkias dvikovas įvairiuose frontuose pelnė 17 įvarčių, bet praleido 10. Tuo tarpu „Atletico“ šioje mačų atkarpoje į savo vartus varžovams leido įmušį tik vieną kartą.

„Karališkajam“ klubas per pastaruosius 7 metus visąlaik patenka į Čempionų lygos pusfinalį. „Real“ futbolininkai stipriausiame žemyno turnyre Ispanijos ekipoms nepralaimėjo 7 dvikovų iš eilės. Pastarąjį kartą jie suklupo 2011 metais, kai 0:2 nusileido „Barcelona“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Real“ nuostoliai prieš šio vakaro mūšį didesni. Dėl traumų nežais Garethas Bale‘as ir Pepe, o „Atletico“ komandoje iš svarbiausių žaidėjų susižeidęs yra Juanfranas. Atsakomosiose rungtynės vyks „Atletico“ aikštėje.

„Nesame šios akistatos favoritai. Abi komandos turi vienodus šansus patekti į finalą. Jie visada kovoja, todėl mums lengva nebus. Dvikovos nugalėtoją lems mažos detalės“, – teigė „Real“ strategas Z. Zidane‘as.

„Monaco“ ekipa bandys mesti iššūkį „Juventus“ futbolininkams. Monako klubas yra labai arti Prancūzijos čempiono titulo. Jis už pagrindinį varžovą Paryžiaus „Saint-Germain“ turi 3 taškais daugiau ir dar žaidė vienu maču mažiau. „Juventus“ jau beveik užsitikrino Italijos čempiono vardą. Turino klubas antroje vietose esančią „Roma“ lenkia 9 taškais. Tranliacijų tvarkaraštis:

gegužės 2 d. 21.35 val. „Real“ – „Atletico“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 23.00 val. „Real“ – „Atletico“ („Viasat Sport Baltic“; vaizod įrašas); gegužės 3 d. 21.35 val. „Monaco“ – „Juventus“ (www.viaplay.lt; „Viasat Sport Baltic“ ir TV6; tiesiogiai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų