REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Emmetas Clarenas ir Tori Flores (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
16

 

Širdžiai malonus momentas, kai translytis vaikinas pagaliau ryžtasi į išleistuves pakviesti mergina, suvirpino ne vieno jausmus.

Emmetas Clarenas (23 m.) „Facebook“ socialiniame tinkle gyvai transliavo akimirką, kai sėdėdamas prie pianino ir dainuodamas Leonardo Coheno dainos „Hallelujah“ savo kurtą versiją, Jutoje, JAV gyvenančią Tori Flores (20 m.) kvietė kartu dalyvauti išleistuvių šventėje.

Šiek tiek pakeisdamas gerai žinomo hito žodžius, Emmetas daina papasakojo savo pastarųjų metų kelionę ir kaip jam teko gyventi meluojant ir norint įtikti kitiems bei per paskutiniąsias savo išleistuves dėvėti suknelę.

Atlikus dainą, Tori sutiko su Emmeto siūlymu dalyvauti „Provo Pirde“ organizuojamame renginyje.

„Paskutinės išleistuvės, kuriose dalyvavau, vyko mokykloje. Jų metu dėvėjau rožinę suknelę. Dabar man suteikta proga tokioje šventėje dalyvauti dėvint kostiumą ir nemeluojant sau bei kitiems, tad į pagalbą pasitelkiau tai, ką sugebu geriausiai ir perdainavau dainą. Prieš tampant vyru aš nuolat dainuodavau, bet nuo tada tapau labai savimi nepatenkintas, nes mano balsas bedainuojant tai sucypdavo, tai nepataikydavo į natą. Labai bijojau, bet žinojau, kad Tori vertins mano atvirumą, tad pagaliau ryžausi gyvai sudainuoti. Jai sutikus apsidžiaugiau. Negaliu sulaukti, kada ateis šventės diena“, - pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Būnant moterimi, Emmetui nustatyta depresija, kurią sukėlė gimimas netinkamame kūne, kitaip dar vadinamas lyties disforija. Kai pasidarė per daug sunku, būdamas 14-kos vaikinas bandė nusižudyti.

REKLAMA

„Vaikystėje kiekvieną vakarą meldžiau Dievo man miegant paversti mane berniuku. Savo kūne jaučiausi nepatogiai ir, nors tai dažnai laikoma kliše, iš tikrųjų aš buvau vyras, įkalintas moters kūne. Persistengdamas dėvėjau mergaitiškus drabužius ir naudojau daug makiažo, bet tai dar labiau stiprino mano jau ir taip turimą depresiją bei mintis apie savižudybę. Sunku buvo jaustis kitokiam, kai aplink tave esantys asmenys yra normalūs, tad ilgiau to kęsti nebegalėjau. Tik praėjus keliems metams atradau terminą „translyčiai žmonės“ ir supratau, kad aš – būtent toks“, - sakė Emmetas.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinas užaugo mažame ir labai konservatyviame miestelyje, išpažino mormonų tikėjimą.

Prisimindamas 2015-uosius ir tą dieną, kai nusprendė visiems atvirai prisipažinti esantis kitoks, Emmetas ją apibūdino kaip labai sunkią.

„Buvo sunku pasikeisti. Praradau „draugus“, o pasakymas, kad mano šeima visą tai priėmė labai lengvai, būtų neteisingas. Esu dėkingas už visą jų meilę, paramą ir kantrybę. Žiūrėti į veidrodį ir jame matyti vyrą yra labai gera. Mano siela pagaliau rami ir kasdien vis labiau atitinka kūną. Gera jaustis savimi“, - teigė vaikinas.

„Kai jis manęs paklausė, džiūgavau. Man didžiulė garbė šia akimirka dalintis su juo, nes taip pažymima, kas jis toks iš tikrųjų. Abu mes negalime sulaukti gegužės 5 dienos“, - sakė Tori.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų