REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Katrina Henry  (nuotr. YouTube)

Viskonsino valstijoje, JAV gyvenanti mergina teigė, kad sparčiai išplitęs vaizdo įrašas, kuriame ji perdozavo narkotinės medžiagos, vėliau jai išgelbėjo gyvybę.

13

Viskonsino valstijoje, JAV gyvenanti mergina teigė, kad sparčiai išplitęs vaizdo įrašas, kuriame ji perdozavo narkotinės medžiagos, vėliau jai išgelbėjo gyvybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Turėdama stiprią priklausomybę narkotikams, kovo 21-ą dieną Katrina Henry (21) pavartojo, kaip ji pati manė, kokaino, tačiau jis buvo sumaišytas su fentaniliu. Patyrusį perdozavimą ji nesuvaldė tuo metu vairuojamo automobilio ir rėžėsi į kitą stovinčią transporto priemonę.

REKLAMA

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota jos perdozavusios sukelta avarija, greitai išpopuliarėjo internetinėje erdvėje. Jame mergina sėdi automobilio priekyje, jos galva atremta į sėdynę, o burna praverta. Aplinkui ją susibūrę žmonės fotografavo be sąmonės buvusią Katriną.

Atvykus medikams, mergina į gyvenimą sugrįžo kai jai suleido specialių vaistų nuo perdozavimo.

Katrina save apibūdino kaip gerą mergaitę, tačiau atsiradus priklausomybei ji prarado norą daryti anksčiau jai džiaugsmą kėlusius dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

„Nevartoju alkoholio, mėgstu tapyti ir piešti, sportuoju. Mokykloje buvau palaikymo šokėjų komandos narė. Universitete kartu su profesoriumi atlikau įvairius tyrimus ir visada dirbau bent dviejose darbovietėse. Man labai sekėsi“, - pasakojo Katrina.

Naujienų agentūroms ji teigė apie tą dieną daug neprisimenanti, tačiau nubudus ligoninės palatoje prie lovos ji buvo prirakinta antrankiais. Interviu metu Katrina taip pat atvirai pasakojo apie savo kovą su priklausomybe. Tuometinio vaikino pasiūlyta, ji pradėjo vartoti vaistus, kurių sudėtyje yra daug paracetamolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nežinojau, kas tai yra, tad kartu su juo pradėjau juos vartoti. Kai praleisdavau dozę, jausdavausi blogai, būdavo silpna. Tada supratau, kad be jų nebegaliu.“, - prisiminė Katrina.

Iš pradžių, kaip teigė mergina, tabletės jai padėdavo atitrūkti nuo realybės, bet laikui bėgant jos paskatino depresiją, o galiausiai Katrina prarado norą daryti tai, ką anksčiau labai mėgdavo.

Vaizdo įrašas sukėlė daug aštrių socialinių tinklų vartotojų reakcijų. Kai kurie jų teigė, kad geriau jau mergina būtų mirusi.

Tačiau Katrina iš dalies džiaugiasi šiuo nelaimingu įvykiu, nes kitaip ji nebūtų supratusi, jog jai reikalingas gydymas. Ji taip pat pridūrė, kad jei nebūtų atsitrenkusi į kitą automobilį, ji tikriausiai taip ir būtų mirusi nuo perdozavimo.

REKLAMA

„Kad ir kaip nemaloniai jaučiuosi atsitrenkusi į kitos moters automobilį, iš dalies tuo džiaugiuosi. Jei ne tai, manęs niekas nebūtų radęs ir būčiau mirusi“, - sakė Katrina.

Šiuo metu ji jau trečią savaitę gydosi pagal narkotikų ir alkoholio reabilitacijos programą Viskonsine.

Katrina vis dar jaučia gėdą, tačiau gyvenimas jai buvo gražintas tam, kad išnaudotų jį kaip tik gali geriausiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų