REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Bučinys (nuotr. Fotolia.com)

Sužinokite, ką likimas jums paruošė šiam šeštadieniui

Balandžio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

48

Balandžio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Palanku organizuoti susirinkimus, kolektyviai kažką spręsti, planuoti. Situacija reikalaus konkretumo, įsipareigojimo, todėl venkite paviršutiniško išsibarstymo. Galite dvasiškai praturtėti, pabendravęs su įdomiu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien būsite per jautrūs ir per lėti, kad ištvertumėte didelius darbo ir bendravimo krūvius. Jums reikia poilsio, ramios aplinkos. Nepersitempkite, nes galite sau pakenkti. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu.

REKLAMA

Dvyniai

Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ir asmeninėmis savybėmis. Bet kokiuose reikaluose, derybose galvokite apie abipusių interesų patenkinimą, elkitės garbingai. Tik tai garantuos geras perspektyvas.

Vėžys

Panašu, kad jus domins nekilnojamojo turto reikalai, žemės ir techniniai darbai. Netikėkite lengvo pasipelnymo galimybe. Už viską reikia mokėti, ir geriau, jei skolų nesusikaupia. Išlaikykite gerus santykius su giminėmis, kaimynais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gerai seksis įgyvendinti sumanymus, jeigu pasitikėsite savo jėgomis ir nenuleisite rankų. Nusimato trumpos kelionės, informatyvūs kontaktai. Kažkas gali pateikti keistoką pasiūlymą. Pagalvokite, ar esate pasirengę naujoms avantiūroms.

Mergelė

Pirmoje dienos pusėje tenkinsitės rutina ir labiau pagyvėsite tik į vakarą. Galbūt gausite pasiūlymą eiti į kokį renginį, pasimatymą. Domins su vaikais, kūryba, sportu, scena susiję užsiėmimai. Galima tikėtis ir romantiškų aistrų.

Svarstyklės

Regis, nuobodesnius darbus atidėliosite ir dairysitės ko nors smagesnio. Malonumo teiks protiniai ir sportiniai žaidimai, flirtai. Tik pavakariais susigriebsite, kad privalote rimtai padirbėti. Saugokite sveikatą, reaguokite į sutrikimų signalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Darbo bus daugiau nei tikėjotės. Gali tekti padirbėti viršvalandžius arba kam nors padėti, pamokyti. Pasirūpinkite artimų žmonių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena.

Šaulys

Prieštaringų emocijų gali suteikti partneris ar žmogus iš artimos aplinkos. Pasireikš didesnis dvasinis ir emocinis jautrumas, laki vaizduotė, fantazija, tad galite prisigalvoti nebūtų dalykų. Labai norėsis paišlaidauti.

Ožiaragis

Tikriausiai eikvosite laiką, jėgas, o gal ir lėšas, mėgindami padaryti deramą įspūdį asmeniui, kuris galėtų padėti išspręsti aktualią problemą. Aiškiai išsakykite savo nuomonę ir pageidavimus.

REKLAMA

Vandenis

Galite turėti rūpesčių, susijusių su kelione, egzaminu, svarbaus renginio organizavimu ar pan. Nesinervinkite: jūsų įdirbis, kompetentingumas bus palankiai įvertintas. Galite rimtai sudominti įtakingą asmenį, tartis dėl perspektyvų.

Žuvys

Norėsis suspėti nuveikti daug darbų, aptarti įvairiausius reikalus. Tačiau būsite neramūs, pasireikš didelė nuotaikų kaita. Galimi smulkūs nesusipratimai. Galbūt pajusite, kad dominančio žmogaus elgesys nėra nuoširdus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų