REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Egidijaus Rainio kolekcija (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šalies garsenybių pamėgtas dizaineris Egidijus Rainys ketvirtadienį kartu su kolege Lilija Larionova pačioje Vilniaus rotušėje pristatė naujausias rudens ir žiemos kolekcijas.

38

Šalies garsenybių pamėgtas dizaineris Egidijus Rainys ketvirtadienį kartu su kolege Lilija Larionova pačioje Vilniaus rotušėje pristatė naujausias rudens ir žiemos kolekcijas.

REKLAMA

E. Rainys podiumą šiemet nuliejo ryškių spalvų mozaika. Tiesa sakant, kai kurie spalviniai deriniai anksčiau galėjo atrodyti ir visiškai nesuderinami. Tačiau nepabūgęs jų sugrupuoti, dizaineris perrašė visas taisykles.

„Šioje kolekcijoje nėra nė vieno juodo ir pastelinio drabužio. Kitais metais žiema bus deganti, nes moterų garderobe vyraus visi įmanomi raudoni atspalviai, - prieš kolekcijos pristatymą kalbėjo E.Rainys. - Pastebėjau, kad kai realiame gyvenime atsiranda išgyvenimų, mano kūryboje apstu spalvų, o kai kasdienybė graži ir lengva - drabužiai tamsūs ir ramūs… Yra ir tokių kūrinių, kurie primena mano paauglystės laikų disco ir aerobikos drabužius. Kolekcija - labai eklektiška, o deriniai kontrastingi.”

E. Rainio kūrybos bruožas – klasika ir elegancija. Tai matyti kiekviename drabužyje. Akivaizdu, kad jau netrukus prabanga ir naujoviškumu alsuojančiais apdarais puošis ant raudonojo kilimo pozuojančios garsenybės.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinai su tv3.lt portalo skaitytojais dizaineris pasidalijo įspūdžiais po ovacijomis palydėto pristatymo.

- Kaip vertinate šiandienos pristatymą?

- Aš pats nemačiau nieko, nes buvau užkulisiuose ir viskam ruošiausi. Įleidinėjome, išleidinėjome modelius, tikrai nematėme, kas dedasi ant podiumo.

REKLAMA

- Kas dėjosi kitoje mūsų matyto renginio pusėje? Pasiruošimas ėjosi kaip per sviestą?

- Daug kas... Šįkart niekas nevyko taip, kaip buvo planuota. Organizuojant renginį buvo tokių dalykų, nuo kurių galima ir pražilti. Pavyzdžiui, kai turi atsiimti kvietimus, o jie tau praneša, kad nežada iš viso spausdinti jokių kvietimų. Labai daug tokių nemalonių iššūkių.

- O kokie neramumai šiandien vyko užkulisiuose?

- Pačiuose užkulisiuose šiandien buvo tikrai ramu. 

- Esate minėjęs, kad kuo daugiau jūsų gyvenime bangų, tuo daugiau kolekcijoje spalvų. Naujausia kolekcija – ypač spalvinga. Kas tokio nutiko jūsų gyvenime?

REKLAMA
REKLAMA

- Buvo visokiausių įvykių pastaruoju metu. Netektys, praradimai... Tai labai asmeniška.

- Šiandien išvydote savo darbais pasipuošusius modelius. Ar kūriniai pateisino lūkesčius?

- Aš niekada nevertinu savęs teigiamai. Kiekvieną kartą žinau, ko nepadariau ir kas galėjo būti geriau. Toks mano bruožas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų