REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Traumą besigydančiu Kauno „Žalgirio“ lyderiu Marko Popovičiumi domisi du galingi elitinės žemyno krepšinio lygos klubai, trečiadienį pranešė portalas „lrytas.lt“, remdamasis graikų žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

 

Perpirkti 24 metų 185 cm ūgio kroato įžaidėjo sutartį siekia jo tautiečio Neveno Spahijos treniruojamas Eurolygos vicečempionas Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) ir buvusio „Maccabi“ klubo stratego Pini Gershono vadovaujamas Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija).

REKLAMA

 

Pranešama, jog Graikijos klubas M. Popovičiumi tikisi pakeisti atleistą vilčių nepateisinusį jo tėvynainį D. Mulaomerovičių.

 

„Žalgirio“ vadovams užsiminus, kad jau artimiausiu metu žaidėjų gretas ketinama papildyti gynėju ir aukštaūgiu, jiems turėtų itin praversti už M. Popovičiaus išpirką siūloma suma.

 

Tačiau ir pats M. Popovičius, ir „Žalgirio“ atstovai antradienį „Lietuvos rytui“ neigė gandus apie galimą pagrindinio įžaidėjo persikėlimą į kitą komandą.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Girdėjau, kad mane norėtų įsigyti ne tik „Maccabi“, bet ir „Olympiakos“. Tačiau, nors „Žalgiris“ ir nebepateks į Eurolygos „Top 16“, visą dėmesį skiriu tik šiai garsų vardą turinčiai komandai. Su „Žalgiriu“ esu pasirašęs dvejų metų sutartį, čia labai gerai jaučiuosi ir jokie kiti pasiūlymai manęs nedomina“, – tvirtino M. Popovičius.

 

Sužinojęs apie „Maccabi“ pasiūlymą, M. Popovičius pareiškė, jog į šį klubą nevažiuos sėdėti ant atsarginių suolo: „Noriu žaisti mažiausiai 20 minučių per rungtynes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų