REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Milėjai Stankevičiūtei dar tik 11 metų, tačiau ja jau rūpinasi dizaineriai (nuotr. Fotodiena.lt)

Šiandien – galingas „Lietuvos talentų“ superfinalas. Dėl stipriausio talento ir įspūdingos pinigų sumos į kovą stoja nes 10 dalyvių.

30

Šiandien – galingas „Lietuvos talentų“ superfinalas. Dėl stipriausio talento ir įspūdingos pinigų sumos į kovą stoja nes 10 dalyvių.

REKLAMA

Dainininkei Milėjai Stankevičiūtei dar tik 11 metų, tačiau auksinio balso savininkė sako, jog pirmiau pradėjo dainuoti, o tik po to kalbėti. Nuo pat pirmojo pasirodymo projekte atlikėja pelnė teisėjų simpatijas.

Superfinalo metu mergaitė visus nustebino savo įvaizdžiu. Paaiškėjo, kad ja rūpinosi dizaineriai „The House of Kikimara“ įkūrėjai Danas ir Kristina.

„Su Milėja susipažinome per kitą konkursą. Jame buvome komisijos nariai. Tad jau anksčiau pastebėjome jos talentą. Paskui Milėjos mama su mumis susisiekė ir paprašė, kad prisidėtume prie įvaizdžio „Lietuvos talentuose“. Kadangi ji mums pasirodė labai energinga, drąsi mergaitė, nusprendėme prisidėti. Ką galėjome, tą padarėme“, – aiškino dizaineris Danas.

„Prieš kiekvieną pasirodymą nagrinėjame ir dainą, ir žodžius, ir apšvietimą, ir tai, kas bus matyti ekrane. Svarbus ir žmogaus charakteris bei kaip jis jaučiasi su tuo drabužiu“, – tvirtina mados žinovas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mergaitė yra vos vienuolikos metų, tačiau be galo talentinga. Tad prie įvaizdžio pridėjus keletą detalių, ji galėtų surinkti pilnas arenas“, – savo klientės sėkme tikinti Kristina.

REKLAMA

Milėja tv3.lt tvirtino, kad pasirodymo metu visiškai nesijaudino. Dainuodama niekur nesidairė – mėgavosi akimirka. Vienuolikmetė sakė, kad jos nevaržė ir įspūdingi dizainerių drabužiai.

„Aš visai nebijojau. Nėra ko, buvo labai smagu. Manau, kai drabužis patogus, gali visiškai atsiduoti pasirodymui. Ir tai labai matosi. Man patinka tai, ką aš darau, ką dėviu“, – patikino Milėja.

Naglis Šulija neslėpė savo palaikymo ir susižavėjimo vienuolikmete. Taip pat daug kas mano, kad didžiulis talentas kone užprogramuotas Milėjos šeimoje, mat jos brolis Mikas jau skynė pergalę „Lietuvos talentuose“.

Per beveik tris mėnesius trukusį projektą žiūrovai ir teisėjai įsitikino, kad talentingų žmonių Lietuvoje netrūksta.

Teisėjai pastebėjo, kad šįmet, labiau nei kada nors, jėgas „Lietuvos talentuose“ siekė išbandyti šokėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų