REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tinkamas laikas spręsti subtilias jūsų veiklos problemas. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundus: atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atskurti pasitikėjimą jumis.

Tauras

Draugai nenuvils, o mylimas asmuo pradžiugins: tai žavių, malonių staigmenų diena. Beje, galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė.

Dvyniai

Pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis: šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas veiklai, gali kai kas nepavykti darbe, tad geriau nieko atsakingo neplanuoti šiai dienai. Puikus laikas slaptam meilės pasimatymui.

Vėžys

Visi jumis žavėsis ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais: jie nuoširdūs.

Liūtas

Diena atskleis naujų, anksčiau nepastebėtų finansinių rezervų. Nepraleiskite progos ką nors malonaus padovanoti mylimam asmeniui.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote savo artimųjų rūpinimosi jumis ir namais, taip pat jų nuopelnų.

Skorpionas

Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, kas norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų šiandien su jais atvirai pasišnekėti: bus svarbu išsklaidyti abejones.

Šaulys

Nors diena palanki, turite būti ganėtinai atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus. Geras laikas kūrybinių profesijų atstovams: imkitės įgyvendinti savo sumanymus.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nebloga proga, ypač moterims, greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos pradžiuginti dovanėle sutuoktinį.

Vandenis

Mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti kompromisą. Tai naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidaus balsą.

Žuvys

Diena palanki kelionėms. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų