REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Neįprasta šeimynėlė ruošiasi tuoktis: ar pasakytumėte iš ko ši vestuvių suknelė?

Ką keisčiausio esate padarę per savo vestuves? Greičiausiai net ir pats netikėčiausias dalykas neprilygs tam, kam ryžosi ši moteris.

31

Ką keisčiausio esate padarę per savo vestuves? Greičiausiai net ir pats netikėčiausias dalykas neprilygs tam, kam ryžosi ši moteris.

REKLAMA

Akivaizdu, kad Diane Saurusrex yra labai drąsi ir pašėlusi moteris, kuri gali ryžtis net ir netikėčiausiai avantiūrai. Būtent todėl savo vestuvių suknelę moteris „pasisiuvo pati“. Jai prireikė nei daug, nei mažai – meksikietiškų „Tacos“ maišelių. Taip, teisingai. Visą savo suknelę ji pasidarė iš šios keistokos... medžiagos.

Socialiniame tinkle „Instagram“ moteris dalijasi išties linksmomis akimirkomis iš savo gyvenimo. Labiausiai prie gero moters nusiteikimo prisideda jos vyras.

Žinoma, tai toli gražu ne vienintelė mergina, kuri savo vestuvinę suknelę ryžosi kurti pati. Prieš kurį laiką jau rašėme apie tai, jog australė įrodė, kad viskas neturi būti taip sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA

Likus pusmečiui iki lemtingos dienos, ji internete rado savo svajonių suknelę. Tad netrukus panašių variantų pradėjo ieškoti vestuvinių suknelių parduotuvėse. Jai teko nusivilti, mat jai patinkančių suknelių kaina viršijo leistą biudžetą. Tik nuotaka nesiruošė pasiduoti ir nusprendė pati pasisiūti išsvajotą suknelę.

REKLAMA

Visu procesu ji pasidalino socialiniame tinkle, taip įrodžiusi, kad tereikia šiek tiek noro. Kaip pati sako, pirmiausia jai reikėjo pasigaminti manekeną. Tik paaiškėjo, kad ir šie siuvėjams skirti „pagalbininkai“ irgi kainuoja didelius pinigus. Tad australė „Youtube“ rado vaizdo įrašą, kaip pačiam pasigaminti formą.

Tereikėjo marškinių ir daug lipnios juostos. Tada moteris iš šilko pasigamino suknelės apačią, o vėliau ėmė gaminti ir viršutinę dalį.

Ji pasirinko nertą medžiagą, kuri atrodė labai elegantiškai ir puošniai. Visą gamybos procesą rasite galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų