REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
„Diamond Show“ (nuotr. TV3)

Jau šį sekmadienį – ilgai lauktas TV3 projekto „Lietuvos talentai“ superfinalas. Jame pasirodys dešimt pirmąsias teisėjų atrankas ir pusfinalius įveikusių dalyvių. Visą savaitę talentingieji intensyviai repetuoja. Juk pagrindinis projekto prizas – 10 tūkstančių eurų, šlovė ir pripažinimas.

7

Jau šį sekmadienį – ilgai lauktas TV3 projekto „Lietuvos talentai“ superfinalas. Jame pasirodys dešimt pirmąsias teisėjų atrankas ir pusfinalius įveikusių dalyvių. Visą savaitę talentingieji intensyviai repetuoja. Juk pagrindinis projekto prizas – 10 tūkstančių eurų, šlovė ir pripažinimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Itin atsakingai superfinalui ruošiasi meninės gimnastikos atstovės „Diamonds show“. Praėjusį sekmadienį jos tapo tikrų tikriausia šou sensacija. Apsisprendimo etape gana skeptiškai vertintos merginos parodė, kad į „Lietuvos talentus“ atėjo ne veltui. Merginos surengė tokį šou, apie kurį dar ilgai kalbėjo tiek teisėjai, tiek žiūrovai prie TV ekranų.

REKLAMA

„Į savo pasirodymą įdėjome labai daug darbo, minčių. Ilgai galvojome, kaip mūsų pasirodymas turėtų atrodyti, susijungė daug skirtingų nuomonių. Labai džiaugiamės, kad merginų idėjos buvo taip puikiai sutiktos. Tikimės, kad šį sekmadienį mūsų gerbėjų armija bus dar didesnė. Sulaukėme labai daug palaikymo, rašė laiškus ne tik pažįstami, bet ir tie, kurie mus išvydo pirmą kartą“, – pasakoja „Diamonds show“ vadovė Irma Kopaniovaitė-Kamarūnienė.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl savo lankstumo gyvatėmis pramintos merginos neslėpė, jog laimėjus aplankė visiškos euforijos jausmas. Netrūko net jaudulio ašarų, kurios pasipylė išgirdus sveikinimus iš draugų ir artimųjų. „Patekti į superfinalą mes labai norėjome. Tačiau didelių vilčių neturėjome. Šis pusfinalis buvo labai stiprus, visi dalyviai – išskirtiniai ir vadinami lyderiais. Todėl stengėmės negalvoti apie tai, ką darysime, jei nepasiseks ar pasiseks. Scenoje merginos atidavė visą save ir tai buvo įvertinta“, – džiaugiasi pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Diamonds show“ vadovė neslepia, jog tokie pasirodymai reikalauja ne tik dvasinio, bet ir fizinio pasiruošimo. Po intensyvių treniruočių gimnastėms skaudėjo visą kūną: kelius, delnus, kojas. Tačiau laimėjimas atpirko visus skausmus – merginos su dar didesniu entuziazmu ruošiasi „Lietuvos talentų“ superfinalui. „Intensyviai tobuliname pasirodymą. Parodysime dar daugiau, nei rodėme per pusfinalį. Televizijos žiūrovams tai bus didelis siurprizas“, – intriguoja „Diamonds show“.

Šiuo metu lanksčiosios merginos kartu su „Mini cirku“ keliauja po visą Lietuvą. Jos taip pat pasirodo privačiose šventėse, naktiniuose klubuose, įmonių vakarėliuose. „Renginių organizatoriai labai dažnai sugalvoja, atrodytų, neįgyvendinamų idėjų. Mums tokios neegzistuoja. Esame pasirodymą rengusios ant baro, įvairių kubų, net vonios kambaryje. Mus galima įtalpinti visur“, – juokiasi „Diamonds show“ merginos.

REKLAMA

„Diamonds show“ narės ne tik labai lanksčios ir simpatiškos panelės, bet ir galvojančios apie ateitį. Viena iš grupės narių studijuoja mediciną, kita dar mokosi mokykloje, lanko meninę gimnastiką. Ne paslaptis, kad merginos pasirodymų metu sulaukia daug vyrų dėmesio. Džiaugtis juo nėra kada – po šou jos skuba grįžti namo. „Veiklos mums netrūksta. Visos merginos sugeba suderinti „Diamonds show“ veiklą su mokslais ir darbais. Sunkiausia būna rasti laiko poilsiui. O vyrų dėmesys mūsų nedomina. Ne to siekiame savo pasirodymais“, – pasakoja grupės vadovė.

Be „Diamonds show“ į projekto superfinalą taip pat pateko Milėja Stankevičiūtė, šokių studija „MeGusta“, Kasparas Bujanauskas, Violeta DaQueen & Auggi, Fausta Šukytė, „Black Biceps“, Antonas Lavrentjevas, šokio studija „Aušrinė“ ir Emilis Korickij. Superfinale lemiamą balsą turės tik projekto žiūrovai. Būtent jie išrinks „Lietuvos talentų“ laimėtoją!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų