REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujienų redakciją tv3.lt pasiekė informacija, kad vykdomi masiniai tikrinimai Kauno restoranuose. Susisiekus su vienu iš tikrinamų restoranų tinklų atstovu patvirtinta, kad tikrinimai atliekami ir Vilniuje.

Naujienų redakciją tv3.lt pasiekė informacija, kad vykdomi masiniai tikrinimai Kauno restoranuose. Susisiekus su vienu iš tikrinamų restoranų tinklų atstovu patvirtinta, kad tikrinimai atliekami ir Vilniuje.

REKLAMA

Kauno apskrities VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė patvirtino, kad balandžio mėnesį Kauno policijos ekonominių nusikaltimų tyrimų vadovai tikrino įvairius ūkio subjektus dėl galimų pažeidimų.

„Šiai diena neįvardijame tikslių pavadinimų, jų skaičiaus ar pačių pažeidimai. Kol kas šia informacija viešai disponuoti nenorime, kai tik bus galimybė ir policininkai matys, kad žinią galima paskleisti, tuomet konkrečiai informuosime, kas buvo nustatyta ir kas ne“, - kalbėjo ji.

Tačiau jau nebe paslaptis, kad vienas iš tikrinamųjų yra „London Grill“ restoranų tinkas. Tai patvirtino pats įmonės atstovas. 

REKLAMA
REKLAMA

„Skirtingos institucijos tikrina mūsų restoranus tiek Kaune, tiek Vilniuje - tokia šio verslo ar, manau, bet kurio kito dalis, visi dirba savo darbą“, - teigė jis.

REKLAMA

Tiesa, redakciją pasiekusiame laiške rašoma, kad apie šiuos patikrinimus darbuotojai galėjo būti įspėti iš anksto. Mat patys tarpusavy dalinosi informacija, kad pas juos atvyksta tikrintojai ir jokiu būdu su niekuo iš jų nereikėtų kalbėti bei neatskleisti kažkokios informacijos.

Tokio informacijos Kauno apskrities VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė patvirtinti negalėjo. „London Grill“ atstovas taip pat.

„Tikrai geranoriškai bendradarbiaujame su tikrintojais ir visą informaciją, kurios jie prašo pateikiame, todėl Jus pasiekusi informacija nėra teisinga“, - patikino jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) Komunikacijos vadovas Darius Buta informavo, kad Kauno mokesčių inspekcija kartu su Kauno ekonomine policija dar gruodžio mėnesį vykdė patikrinimus restoranų tinklo „London Grill“.

„Turime tam tikrų rimtų klausimų šitai įmonei, bet kol kas detalizuoti nieko nenorėčiau. Ypatingai, jei ekonominė policija darė kratas, tai kratos daromos ne šiaip sau.

Kadangi, ar kratas, ar tyrimus darė ekonominė policija, tai jiems visų pirma klausimas dėl to, kad darbuotojai iš anksto galėjo žinoti. Bet jau nuo gruodžio mėnesio buvo tam tikri veiksmai atliekami. Nenoriu detalizuoti. Tai, kad įmonė yra po tam tikru padidinimo stiklu, neabejotinai įmonės vadovai žino ir, jei turi kažką slėpti, tai vadinasi tą norą slėpti yra perdavę ir darbuotojams, kad ir jie norėtų nuslėpti tam tikrą informaciją nuo kontroliuojančių institucijų“, - naujienų portalui tv3.lt komentavo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų