REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Moteris laukia žinutės (nuotr. Fotolia.com)
40

Avinas

REKLAMA

Aktualūs bus paskolų, investicijų klausimai. Galite išsiaiškinti seniai jus dominusį klausimą arba gudriai suregztą klastą, išnaudojimo ar turto pasisavinimo faktą. Turbūt kažkaip ryšitės rizikuoti, suvokdami, kad teks atsiskaityti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite nusiteikę aptarti politikos, mokslo temas, domėtis įstatymais, ieškoti teisybės. Gali būti, kad didžiausias jūsų rūpestis bus gerai pasirodyti viešumoje ar komandiruotėje, reprezentuoti veiklą. Tai bus nelengva.

REKLAMA

Dvyniai

Gali būti prasitarta apie numatomą reformą darbe, kolektyve. Gal ir bus išgirstas jūsų noras gauti kitas pareigas, keisti veiklos kryptį ar komandos sudėtį, tačiau koją gali kišti arogancija, godumas arba kitų nepritarimas.

Vėžys

Tikėtini susitikimai su draugais, pažįstamaisiais. Turbūt būsite kažkur kviečiami, laukiami. Bus kalbama apie renginius, žiniasklaidos pranešimus. Regis, suabejosite artimo žmogaus meile, ištikimybe.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nekokia diena. Viskas atrodys sudėtinga, neįveikiama. Jausitės lyg būtumėte apsupti slaptų priešų, intrigantų. Į paviršių gali iškilti tai, kas slypėjo užkulisiuose.

Mergelė

Emocinis jautrumas tikriausiai trukdys susikaupti rimtiems darbams ir pokalbiams. Panašu, kad nerimą kels piniginės tuštėjimas, verslo stagnacija arba artimųjų problemos. Jei tikėjotės naudos ar dovanos, galite nusivilti.

Svarstyklės

Turėsite uoslę pelningiems sandoriams. Gali atsirasti darbelis, užsakymas, kuris apsimokės. Tik viską konkrečiai susiderėkite, tinkamai įforminkite, kad nekiltų nesusipratimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite išvykti į komandiruotę, tvarkyti su komunikacijomis, technika susijusius reikalus. Tai bus nelengva. Galbūt gausite laišką nuo žmogaus, kurį su nuoskauda stengiatės pamiršti arba tiesiog nenorite turėti reikalų.

Šaulys

Netrūks rūpesčių darbe ir namuose. Visiems reikės jūsų dėmesio, globos. Tačiau ir jums norėsis atsiremti į tvirtesnį petį, svajosite apie stabilumą, komfortą. Išmokite džiaugtis tuo, ką turite, bei dalintis su kitais tuo, kuo galite.

Ožiaragis

Trokšite įtakos, pripažinimo arba intriguojamo flirto. Jei jus domina žavus kolega, jūsų interesas neliks nepastebėtas. Gali bręsti skandaliukas. Tikėtina, kad svajosite apie asmenį, kuris nuo jūsų nutolo ir nebėra toks pasiekiamas.

REKLAMA

Vandenis

Būsite energingi ir kūrybingi, daug reikalausite iš pavaldinių, kolegų ir iš savęs. Dėl to galimi nesusipratimai, įsižeidimai. Turbūt itin parūps įvaizdžio klausimai. Skirkite dėmesio sveikatai, ne tik išorei.

Žuvys

Tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, kad ir kokia sritis jums būtų aktuali - mokslo, darbo, pramogų verslo, kūrybos, meilės. Gali išryškėti jūsų silpniausios vietos. Jeigu turite negrąžintų skolų, atakuos kreditoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų