REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
To dar nebuvo: beprotiškoje fotosesijoje įamžino santuokos pabaigą  (nuotr. asm. archyvo)

Katlynn McKee (25 m.) iš Ilinojaus valstijos, JAV braidžiojo po purvą ir taip, švęsdama skyrybas, išniekino savo 1400 eurų kainavusią vestuvinę suknelę.

44

Katlynn McKee (25 m.) iš Ilinojaus valstijos, JAV braidžiojo po purvą ir taip, švęsdama skyrybas, išniekino savo 1400 eurų kainavusią vestuvinę suknelę.

REKLAMA

Moters ir jos vyro santykiai užsimezgė prieš 10 metų, o pernai vasarą Katlynn paprašė jos vestuves įamžinusio fotografo taip pat užfiksuoti ir jos naujo gyvenimo pradžią.

„Mūsų santykiai nebuvo geri, tad pagaliau galiu jaustis laisva. Kartu buvome nuo 16-kos, o santuokoje išgyvenome 4 metus. Ilgainiui vienas nuo kito nutolome“, - pasakojo moteris.

Katlynn, auginanti šešiametę dukrą Faith, įkvėpimo sėmėsi interneto paieškoje suvedusi „sunaikink suknelę“ (angl. Trash The Dress). Iš to gimė idėja suknelę sudeginti, o visą procesą stebėti besimėgaujant vyno taure.

„Prieš lemtingą dieną šiek tiek laiko praleidau ieškodama informacijos, kaip kitos moterys atsikratė „blogais prisiminimais“. Šitaip aš iš dalies maištavau prieš santuoką, teikdama, jog pagaliau esu laisva. Išsirinkome atokią purvo ir vandens pilną vietą. Krepšyje nešiausi kanistrą benzino ir butelį vyno. Įbridau į vandenį su visa suknele, o vėliau dar ir pradėjau ją plėšyti. Atsidariau vyno butelį, nusivilkau suknelę ir ją uždegiau. Visą šį procesą stebėjau prie lūpų glausdama vyno butelį“, - sakė Katlynn.

REKLAMA
REKLAMA

Kirpėja dirbanti moteris teigė, kad po šios fotosesijos jautėsi tiesiog puikiai. Be to ji atgavo savo pasitikėjimą savimi.

„Tai mane išlaisvino, jaudino ir suteikė daug jėgų. Nusimetusi suknelę pozavau vien tik su apatiniais, tad kai kuriose nuotraukose atrodau labai seksualiai“, - pasakojo ji.

REKLAMA

Apie savo planus sudeginti suknelę Katlynn papasakojo buvusiam vyrui ir jis pasisiūlė taip pat dalyvauti šiame procese.

„Jis nustebo tokiu mano sumanymu, nes man taip elgtis nėra priimtina. Jis juokavo, kad taip pat nori būti šios fotosesijos dalimi ir netgi pasisiūlė papozuoti, bet mano vizija buvo šiek tiek kitokia ir visame tame norėjau dalyvauti viena. Mano draugai labai palaikė tokį mano sumanymą, o kai kurios moterys gailisi, kad pačios tokiu būdu nešventė savo laisvės“, - teigė Katlynn.

Fotosesija truko dvi valandas, o rezultatus moteris planuoja eksponuoti savo namuose. Šiuo metu Katlynn turi naują širdies draugą, kuriam šios nuotraukos kelia baimę.

„Džiaugiuosi rezultatu. Šiuo metu planuoju, kuriose namo vietose jas kabinti. Esu laiminga būdama šalia vyro, kurį myliu, be to, jam mano idėja labai patiko“, - pozityviai užbaigė Katlynn.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų