REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gera, sėkminga diena veiklai ir asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni savo vaikams: jie išgirs jūsų žodžius. Jūsų pačių pagalba tvarkant jų reikalus irgi bus naudinga.

Tauras

Mėginkite sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų: juos verta priimti. Palanki diena pradėti gydymosi kursą.

Dvyniai

Kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Tinkamas metas ieškoti sąjungininkų, užmegzti svarbius bendradarbiavimo ryšius, pasirašyti svarbius susitarimus.

Vėžys

Būsite labai įsitempę, tačiau diena puiki ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Šiandien tinka priimti svarbius sprendimus: tiek finansinius, tiek dėl meilės reikalų, reikalauti grąžinti skolą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dvilypis metas: lyg ir sėkmė lydi, jėgų antplūdis, tačiau galite visu tuo pasinaudoti ne taip, ne vietoje, ne laiku. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei : per juos vėliau ateis sėkmė. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes.

REKLAMA

Mergelė

Geras laikas taikytis, derėtis, ypač finansiniais klausimais. Palanku su sutuoktiniu aptarti šeiminius nesklandumus.

Svarstyklės

Darbe derėtų paisyti vadovybės reikalavimo: ieškokite patarėjų, sąžiningų ir sumanių pagalbininkų. Išklausykite draugo patarimo, neatsisakykite pagalbos. Puikus metas imtis didelio darbo kartu su draugais.

Skorpionas

Turite gerą progą suvienyti jums reikalingus žmones bendram tikslui siekti. Kita vertus, būkite atidūs pastaboms, naujienoms – galite išgirsti vertingos kritikos ir naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Galimas tarnybinis romanas, ypač kelionės metu.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pavyks rasti aiškius ir paprastus būdus, kaip susidoroti su esamais sunkumais darbe, iškilusia problema šeimoje. Geras laikas su vadovybe aptarti jūsų finansinę perspektyvą, pasirašyti naują darbo sutartį.

Ožiaragis

Geras laikas: padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį net iš sunkios situacijos. Palanku spręsti finansines problemas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Vandenis

Pasikliaukite savieiga, įsiklausykite į vidaus balsą ir šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Tinka siūlyti savo sumanymus vadovybei. Atidžiau atlikite užduotis: per skubėjimą, išsiblaškymą galite padaryti klaidų.

Žuvys

Neverta persidirbti ar skubinti įvykių: pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją ar nueikite į meilės pasimatymą. Vis dėlto tai geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, būsto įsigijimu, pinigų investavimu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų