REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Futbolo spektaklis Vilniuje baigėsi „Žalgirio“ pergale

Iki šiandien A lygoje nepralaimėjusios „Jonavos“ sėkmingą kelionę V ture apkartino čempionai. Rezultatyviausią komandą Vilniaus „Žalgiris“ namuose įveikė 2:1 (1:0).

Iki šiandien A lygoje nepralaimėjusios „Jonavos“ sėkmingą kelionę V ture apkartino čempionai. Rezultatyviausią komandą Vilniaus „Žalgiris“ namuose įveikė 2:1 (1:0).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4-ąją minutę jonaviečiai surengė kontrataką ir atliko pirmą smūgį į vartų plotą. Maksimas Marusičius prasiveržė arčiau vartų, kamuolys atiteko Tautvydui Eliošiui, kuris nuo 16 metrų linijos mušė į Armantą Vitkauską.

REKLAMA

Vilniečiai tuoj pat atsakė savo ataka. Po įžaisto baudos smūgio iš toli pažeme smūgiavo Donovanas Slijngardas, bet kamuolys skriejo pro šalį. 13-ąją minutę prie svečių vartų standartinės situacijos metu vėl kilo pavojus. Mantas Kuklys perdavė kamuolį į baudos aikštelę, o nuo oponento atitrūkęs Mamadou Mbodjis mušė netiksliai.

Intriga prasidėjo 20-ąją minutę, kai A. Vitkauskas už baudos aikštelės ribų sužaidė ranka ir teisėjas jam parodė raudoną kortelę. Tuomet Bahrudiną Atajičių pakeitė Saulius Klevinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiriečių netikėtai susiklosčiusi situacija iš vėžių neišmušė – kamuolys ir toliau buvo jų rankose. Vilniečiai surengė gražią ataką dešiniuoju kraštu, bet Egidijaus Vaitkūno perdavimas Elivelto link buvo per stiprus.

35-ąją minutę aikštės šeimininkai turėjo puikią progą: po Martyno Dapkaus klaidos Elivelto perėmė kamuolį, įsiveržė į baudos aikštelę ir stipriai smūgiavo. Kamuolys skriejo visiškai greta virpsto.

Netrukus prieš save geltoną kortelę išvydo G. Freidgeimas.

44-oji minutė. Ir vėl vilniečiai, ir vėl standartinė situacija. Šį kartą M. Kuklio perdavimą sugavo Karolis Salikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš pat pertrauką jonaviečiai atsakė pavojinga kontrataka. Andrejus Čuchlejus baudos aikštelėje surado M. Marusičių, kurio smūgis iš arti buvo blokuotas. Po pirmojo kėlinio švieslentėje degė du nuliai.

Iš rūbinių grįžę aikštės šeimininkai toliau kūrė momentus. Po kilusio susistumdymo netrukus buvo įspėtas K. Andričius bei Tomas Salamanavičius.

57-ąją minutę žalgiriečiai išsiveržė į priekį. Elivelto laiku sulaukė perdavimo iš Vytauto Lukšos ir smūgiu vienu lietimu nuginklavo K. Saliką. Tuoj pat rezultatyvaus perdavimo autorių V. Lukšą pakeitė Matija Ljujičius. Iš toli M. Dapkaus spirtą kamuolį sugavo S. Klevinskas.

REKLAMA

Čempionai atsakė stipriai ir padvigubino rezultatą. 65-ąją minutę Elivelto apsikeitė perdavimais su M. Kukliu ir iš arti dar kartą nuginklavo Jonavos ekipos vartininką.

Du smūgius atliko varžovų ekipoje po keitimo pasirodęs Klaudijus Upstas. Pirmame epizode komandą išgelbėjo S. Klevinskas, o antrame jonavietis mušė virš vartų.

80-ąją minutę už pražangą prieš Elivelto buvo įspėtas A. Čuchlejus. Netrukus vietoje K. Andričiaus ant žaliosios vejos žengė po traumos atsitiesęs Darvydas Šernas.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos, rezultatą tiksliu smūgiu pažeme sušvelnino varžovų komandos saugas Davidas Makaradzė.

Vis tik, laiko išsigelbėti „Jonavai“ neužteko. Dvikova baigėsi aikštės šeimininkų pergale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų