REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta įrašas, kuris sukėlė tikrą sumaištį.

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta įrašas, kuris sukėlė tikrą sumaištį.

REKLAMA

Klaipėdietis, papildęs savo automobilį degalais, pastebėjo, kad skaičių skalė toliau sukosi.

Vaizdo įrašą nufilmavęs bokso klubo „Čempionas“ atstovas jį įdėjo į „Facebook“ paskyrą, o čia jis per naktį sulaukė šimtų tūkstančių peržiūrų.

REKLAMA
REKLAMA

Įmonės „Orlen Lietuva“ atstovas spaudai Tomas Digaitis pripažįsta, kad benzino kolonėlė buvo sugedusi, tačiau tikina, jog finansinių nuostolių klientas nepatyrė, nes degalinę aptarnaujantys Unitechna specialistai operatyviai nustatė ir sutaisė kolonėlę.

REKLAMA

„ORLEN“ degalines valdančios įmonės „Ventus-Nafta“ marketingo specialistė Anna Dordzik-Paškevičienė situaciją komentuoja taip: „Balandžio 3 dieną mūsų degalinėje Klaipėdoje buvo rastas degalų nuotėkis. Tai pastebėjo mūsų klientas, kai degalų pylimo metu kolonėlės skaitiklis sukosi, o degalai nebėgo. Jis informavo degalinės darbuotojus. Be jokios abejonės į kliento pastabą buvo atsižvelgta, kompensuoti jo patirti nuostoliai. Degalinės įrangą aptarnaujančios įmonės specialistai nustatė, jog tai įtakojo prakiurusi tarpinė degalų pylimo kolonėlėje.

REKLAMA
REKLAMA

Degalai ištekėjo ant žemės, vietoje to, kad subėgtų į automobilio degalų baką. Konkreti kolonėlė buvo uždaryta patikrai bei remontui ir operatyviai sutaisyta. Specialistų teigimu tai buvo vienkartinis incidentas. Visos mūsų degalinių tinklo kolonėlės yra reguliariai kas mėnesį patikrinamos. Ši kolonėlė buvo patikrinta kovo 8 dieną.“

Kolonėlę aptarnaujančios įmonės „Unitechna“ direktoriaus pavaduotojas technikai Arnoldas Navickas taip pat pateikia įmonės požiūrį į incidentą: „Degalinės klientui pilantis degalus sugedo vožtuvo sandariklis. Dėl to įvyko degalų nuotėkis ir dalis kliento apskaitytų degalų nepateko į automobilio baką. Įvykus techniniam gedimui sutvarkėme sugedusią degalų kolonėlę, patikrinome visas kitas degalų išdavimo kolonėles toje degalinėje. Papildomą tikrinimą atlikome ir kitą dieną. Degalų išdavimo kolonėlių techninė priežiūra atliekama kiekvieną mėnesį. Paskutinis tikrinimas minėtoje degalinėje buvo atliktas kovo 8 dieną. Mūsų įmonė AB „Ventus-Nafta“ degalinių tinklui „ORLEN“ kolonėles ir jų garantinę priežiūrą tiekia jau daugiau kaip dešimt metų. Sugedusiai degalų kolonėlei dar galioja gamintojo garantija.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų