REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Simone Taylor  (nuotr. asm. archyvo)

 Vokietijoje gyvenanti studentė niekada nesitikėjo, kad sulauks tarptautinio susidomėjimo. Vis dėlto dabar šešiolikmetės išvaizda nepalieka abejingų.

28

 Vokietijoje gyvenanti studentė niekada nesitikėjo, kad sulauks tarptautinio susidomėjimo. Vis dėlto dabar šešiolikmetės išvaizda nepalieka abejingų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beveik prieš trejus metus ji nusprendė nebesikirpti savo nagų. O dabar džiaugiasi net ilgesniais nei 15 centimetrų nagais, kuriuos nulakuoti užtrunka net tris valandas.

REKLAMA

Simone Taylor pasakoja, kad idėja kilo netikėtai, bet dėl tokio sprendimo teko išmokti gyventi kitaip. Ji turėjo išmokti, kaip rašyti ir dirbti kompiuteriu, privalo būti ypatingai atsargi besimaudydama duše ar bandydama apsirengti. Ir viskas tik dėl to, kad nė vienas nagas netyčia nenulūžtų.

„Artėja egzaminai, todėl laukia daug išbandymų. Po valandos rašymo su tokiais nagais paskausta ranka“, - išduoda mergina. Ji džiaugiasi, kad mokykloje netaikomi jokie suvaržymai, todėl įspūdingo ilgio nagai nesukelia problemų.

REKLAMA
REKLAMA

„Vis dėlto negaliu žaisti futbolo, krepšinio, todėl mano fizinio mokytojas nėra tuo patenkintas“, - juokiasi Simone.

Ji seniai domėjosi nagų tendencijomis, internete mokėsi, kaip tobulai nusilakuoti nagus. Ji suprato, kad žymiai lengviau dirbti su ilgais nagais, o ilgainiui apėmė azartas.

„Neturėjau jokių intencijų juos užsiauginti tokius ilgus, sakydavau: „Viskas, rytoj kerpuosi“, bet niekada taip ir nedrįsau“, - juokiasi mergina.

Tik tokių nagų priežiūra tikrai nelengva. Norėdama juos sustiprinti, Simone tepa dvigubą sluoksnį bespalvio nagų stipriklio, naudoja odelių aliejų, o tada kelias valandas lakuojasi. Prireikia net dviejų buteliukų nagų lako valiklio, kad nusivalytų nagus, o aliejus išsinaudoja per mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Valytis dantis ar lankytis tualete nėra tokia problema, kaip dažnam gali pasirodyti. Kur kas sunkiau maudytis. Dažnai nagai įstringa į plaukus, todėl turiu būti ypatingai atsargi“, - sako mergina.

Taip pat atsakingai Simone stengiasi apsirengti. „Sagos užima amžinybę“, - juokiasi mergina.

Akivaizdu, kad dėl neįprasto išvaizdos akcento nepilnametė patraukė ne tik žiniasklaidos, bet ir vietinių dėmesį. Draugai stebisi, kaip jai pavyksta išsaugoti savo nagus, bet taip pat dažnai ir padeda.

Ji puikiai prisimena praėjusių metų liepą, kai, lipdama per tvorą, griuvo ir susilaužė vieną nagą. Simone pradėjo verkti, bet nusiraminusi apsidžiaugė, kad nulūžo tik vienas, o šią situaciją sutaisė klijais.

„Tad dabar be savo magiškų klijų neinu iš namų“, - sako mergina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų