REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tai netinkamas laikas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, atsipalaiduokite, džiaukitės savo jausmais ir gyvenimu. Bet kokia įtampa, nerimas bus žalingi. Keblokas laikas romantiškam susitikimui: galimi nesusipratimai. Labiau pasikliaukite mylimu žmogumi (abejonės ne tvirtina, o išskiria).

Tauras

Gera diena: džiugios naujienos, optimistiški pokyčiai. Tai palankus laikas dirbantiems kūrybinį darbą. Nors jūsų nuotaikos ir romantiškos, neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien užsimezgusias romantiškas pažintis.

Dvyniai

Verta pasikliauti tik savo triūsiu – nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti: svarbu likti savarankiškiems. Beje, jei kas mėgins užkrauti jums savo rūpesčius ir darbus, neapsiimkite, nes užsimegs žalingi santykiai. Būkite atidūs atliekamų darbų kokybei.

Vėžys

Negeras laikas ieškoti teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, niekam nieko nepatarinėti, nieko nemokyti. Netinkamas metas įsipareigojimams ir santykių aiškinimuisi su antrąja puse, taip pat su konkurentais, priešais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Susimąstymų metas. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku, – darbe būkite atsargūs, nieko rimta nesiimkite. Pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką, nebijokite savęs palepinti.

REKLAMA

Mergelė

Šauni diena, jūsų nuotaika puiki. Vis dėlto nebūkite patiklūs: blogis moka dangstytis gražiomis kaukėmis. Diena gera kelionėms, komandiruotėms.

Svarstyklės

Šiandien itin svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus: kad ir ką manys jūsų vadovai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su jokiais naujais dalykais nesutikite. Šiandien tikrai ne laikas atsakingiems karjeros sprendimams.

Skorpionas

Diena žada netikėtumų, dėl kurių teks keisti planus. Tiesa, savo ankstesnių nuostatų, kad ir kas nutiktų, nereikėtų keisti. Draugai, partneriai gali išmušti iš vėžių. Šiandien atsargiai žadėkite ir neįsipareigokite dėl svarbių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pasyvus laikas, visiškai netinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti, bendrauti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus – šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti netikrais dalykais.

Ožiaragis

Labiau įsiklausykite į save, iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi nesklandumai bendraujant su kolegomis, klientais – pasistenkite jų nesureikšminti. Neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų: galite pasiduoti toms kalboms ir net be reikalo susipykti.

Vandenis

Šiandien daug nenorėkite: pasitenkinkite tuo, ką atlikote, ką pasiekėte per ankstesnes dienas. Iki pat vakaro nepatartina kitiems pasakoti apie savo rūpesčius ar prašyti pagalbos (atidėkite tai rytdienai). Netinkamas metas svarbiems finansiniams sprendimams.

Žuvys

Būkite kantresni, neskubėkite nieko keisti ir priimti naujų sprendimų. Šiandien galite sulaukti netikėtos pagalbos, įdomaus pasiūlymo, kurių neskubėkite iš karto įvertinti, – dabar bus svarbu kuo daugiau informacijos surinkti. Būkite atidesni vairuodami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų