REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A lygoje vienvaldžiu lyderiu tapo čempionas

Marijampolės „Sūduvai“ ir Klaipėdos „Atlantui“ sužaidus lygiosiomis, savo pergalę IV ture iškovojęs Vilniaus „Žalgiris“ tapo vienvaldžiu A lygos čempionato lyderiu.

Marijampolės „Sūduvai“ ir Klaipėdos „Atlantui“ sužaidus lygiosiomis, savo pergalę IV ture iškovojęs Vilniaus „Žalgiris“ tapo vienvaldžiu A lygos čempionato lyderiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Debiutai. Jei ilgai lauktas traumą išsigydžiusio čempionų puolėjo Komneno Andričiaus debiutas A lygoje nebuvo rezultatyvus, tai Kauno „Stumbro“ naujokas Nasro Boucharebas startavo tiksliu smūgiu į Utenos „Utenio“ vartus. Šanso „Jonavos“ komandoje sulaukęs Klaudijus Upstas taip pat savo pirmąsias minutes aikštėje pavertė įvarčiu.

REKLAMA

Pakartojimas. Sezono atidarymo rungtynėse įveikęs „Trakus“ minimaliu rezultatu ir iškovojęs Supertaurę, „Žalgiris“ vicečempionus identiškai įveikė ir pirmojo A lyga rato akistatoje.

Vienišas. „Stumbrui“ sužaidus lygiosiomis, lygoje liko vienintelė komanda, neturinti taškų kraičio – „Kauno Žalgiris“.

Dubliai. Komandoms Jonavoje pradžiuginus futbolo mėgėjus įvarčiais, po dublį į savo sąskaitas įsirašė „Jonavos“ legionierius Maksimas Marusičius ir „Kauno Žalgirio“ puolėjas Rokas Krušnauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdys. „Stumbro“ kapitonas Klaidas Janonis į aikštę veržėsi sirgdamas. Negana to, kaunietis rungtynes sužaidė ne saugo, o sau neįprastoje vidurio gynėjo pozicijoje, sulaukdamas pagiriamųjų komandos trenerio Mariano Barreto žodžių.

Pabaigos. Šiame ture baigėsi net kelios besitęsusios serijos: pagaliau įmušė „Kauno Žalgiris“, pirmąjį tašką iškovojo „Stumbras“, ne lygiosiomis sužaidė „Jonava“ ir be įvarčio aikštę paliko „Sūduvos“ krašto gynėjai.

Sitsofe. Ant į „Žalgirį“ sugrįžusio Serge Nyuiadzio marškinėlių komandos gerbėjai išvydo ne futbolininko pavardę, o antrąjį legionieriaus vardą. Taip prancūzas nusprendė pažymėti naują pradžią Lietuvos čempionų gretose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geraširdžiai. „Mes visiems dovanojame“, – dėl išskirtinai lygiosiomis namų rungtynes baigiančios „Sūduvos“ dosnumo apgailestavo komandos treneris Vladimiras Čeburinas.

Pasigedo. „Kauno Žalgirio“ veteranas Ignas Dedura dėl traumos turėjo praleisti dvikovą Jonavoje ir ši netektis kauniečiams buvo labai skaudi. Be jo žaidusios gynybos linijos pasirodymą komandos strategas Vitalijus Stankevičius pavadino „žemiau kritikos“.

Penki. Puolime pasismaginusi „Jonava“ pagerino šio sezono įmuštų per vienas rungtynes įvarčių rekordą. Keturis anksčiau buvo įmušęs Klaipėdos „Atlantas“.

REKLAMA

Pažadas. Iki tol be įvarčių žaidusio „Kauno Žalgirio“ treneris pažadėjo surengti banketą, jei komandai pavyks surengti rezultatyvią ataką. Ši motyvacinė priemonė pasiteisino, žaidėjai jau gali ruoštis linksmam vakarėliui. Smalsu, ką V. Stankevičius savo futbolininkams pažadės už iškovotus pirmuosius taškus lygoje.

Rebusas. „Jonavos“ varžovų gynėjams identifikuoti didžiausią grėsmę jų vartams yra sunki užduotis, nes devynis komandos įvarčius per ketverias rungtynes įmušė septyni skirtingi žaidėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų