REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Istorija kartojasi: M. Linkytė pakliuvo į tuos pačius spąstus, kaip ir Dž. Butkutė (nuotr. tv3lt fotomontažas)

Koncertinį turą su styginių kvartetu planavusi dainininkė Monika Linkytė šiandien pasidalijo nemalonia žinia. Atlikėja paskelbė, kad beveik visi pasirodymai atšaukiami. M. Linkytė atskleidė, kad tai – įsipareigojimų neįvykdžiusių organizatorių kaltė.

36

Koncertinį turą su styginių kvartetu planavusi dainininkė Monika Linkytė šiandien pasidalijo nemalonia žinia. Atlikėja paskelbė, kad beveik visi pasirodymai atšaukiami. M. Linkytė atskleidė, kad tai – įsipareigojimų neįvykdžiusių organizatorių kaltė.

REKLAMA

Interneto puslapyje bilietai.lt dar šįryt buvo nurodyta, kad organizatoriaus pareigas čia atlieka įmonė pavadinimu „Euphoria“, kurios vedlys – Gytis Žutkauskas. Renginių organizatorius 2015 metų gruodį lygiai taip pat supykdė ir Džordaną Butkutę bei jos gerbėjus.

„Gytis Žitkauskas – tai būtent jis pavogė mūsų Kalėdas. Mano ir Jūsų, laukiančių manęs Marijampolėje. Taip, tai būtent jis apsiėmė organizuoti du mano koncertus Marijampolėje, į kuriuos bilietai buvo išpirkti žaibišku greičiu. Labai džiaugiausi, juk taip seniai nebuvau pas jus koncertavusi. Taip, tai koncertai, kurių labai nekantriai laukiau ir kuriems labai intensyviai ir kruopščiai ruošiausi kartu su grupe. Ir štai, būtent per Kalėdas, mums pranešama, kad koncertai atšaukti! Priežastis? Gytis Žitkauskas pareiškė, kad neturi pinigų mums reikiamos aparatūros nuomai! Nėra pinigų aparatūrai! Kaip tai įmanoma? Kur pinigai? Juk žmonės pirko bilietus! Iš anksto planuota apgaulė? Bet juk yra pasirašyta sutartis! Nesuprantu. Sugadintos šventės, pavogtos dovanos, liūdna ... labai liūdna ir apmaudu.” – rašė dainininkė.

Pats Gytis Žitkauskas tąkart neliko abejingas dainininkės Džordanos Butkutės kaltinimams – pareiškė apgailestaujantis. „Aš tiesiog atsiprašau. Atsiprašau tų žmonių, kuriems liko sugadintos šventės. Noriu atsiprašyti tų žmonių, kurie turėjo šiandien pradėti montuotis techniką. Noriu atsiprašyti. Viskas labai paprastai ir aiškiai yra šiame mano laiške visiems Jums. Kažkada ji buvo duobėje. Dabar tokioj pačioj juodoj skylėj esu aš.“ – rašė renginių organizatorius.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį M. Linkytė paskelbė, kad jos koncertai neįvyks Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje, Druskininkuose ir Palangoje. M. Linkytės ir styginių kvarteto pasirodymą pamatys tik spėję įsigyti bilietus į sostinėje vyksiantį koncertą. Deja, visi bilietai jau išpirkti.

„Liūdnas šis penktadienis. Iki paskutinės minutės dar ruseno viltis, kad viskas bus gerai, viskas bus išspręsta ir tai, dėl ko šitiek laiko dirbome, tikrai įvyks. Deja. Kartais patenkame į situacijas, kurių baigtis nuo mūsų nepriklauso. Pirmą kartą gyvenime turiu pranešti, kad atšaukiame dalį suplanuotų koncertų su styginių kvintetu. Kodėl? Dėl organizatorių įsipareigojimų nevykdymo. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje koncertas, kurį organizuoja mano komanda, o ne minėtieji organizatoriai, kaip ir planuota, įvyks. Nuoširdžiai visos komandos vardu atsiprašau klausytojų, visa informacija dėl bilietų jus pasieks iš bilietų platintojų. Ateityje dėsim visas pastangas ir rinksimės tik patikimus partnerius, kad daugiau nebetektų nuvilti ištikimų klausytojų. Todėl reikia eiti tolyn ir stengtis dar labiau. Ačiū visiems už supratimą ir palaikymą. Pažadu, kad jau greitai bus proga vėl susitikti“, – pranešė M. Linkytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų