REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias Vakarų Lietuvoje prekybos ir pramogų centras „Akropolis“ praneša, kad pavasarį sutinka iš esmės atsinaujinęs.

Didžiausias Vakarų Lietuvoje prekybos ir pramogų centras „Akropolis“ praneša, kad pavasarį sutinka iš esmės atsinaujinęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis skaičiuoja, kad nuo 2016 metų prekybos ir pramogų centre jau atnaujinta daugiau nei 50 parduotuvių, užimančių apie 15 proc. viso prekybos ploto. Vien per pirmuosius tris šių mėnesius Klaipėdos „Akropolyje“ atnaujintos 15 parduotuvių koncepcijos, o artimiausiu metu permainas įgyvendins dar keletas didžiųjų „Akropolio“ parduotuvių.Šią savaitę „Akropolyje“ duris atvėręs pirmasis uostamiestyje „Grill London“ restoranas yra jau septintoji 2017 m. naujiena prekybos ir pramogų centre.

REKLAMA

„Mažmeninės prekybos rinka visame pasaulyje yra pokyčių epicentre, tad „Akropoliai“, būdami Lietuvos rinkos lyderiais, siekia savo lankytojams pristatyti naujausias jos tendencijas. Matome, kad vartotojų įpročiai keičiasi, auga visaverčio laisvalaikio, aukštos kokybės prekes parduodančių, specializuotų parduotuvių ir paslaugų poreikis, todėl atnaujindami prekybos centro koncepciją ir nuomininkų rinkinį didžiausią dėmesį skiriame šiems segmentams“, - sako O. Zibalis.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas pastebi, kad per pastaruosius keletą metų pirkėjų poreikiai kito. „Prekybos centras tampa ne tik apsipirkimo, bet ir laisvalaikio leidimo vieta, kur pramogaujama, susitinkama su draugais. Kinas, boulingas, ledo arena, restoranai ir kavinės – visa tai traukia lankytojus, todėl tobulindami koncepciją didelį dėmesį skyrėme būtent laisvalaikio zonoms“, - sako O.Zibalis.

Pramogas teikiančių Klaipėdos „Akropolio“ nuomininkų apyvarta pernai, lyginant su 2015 m., išaugo 17 proc., kavinių ir restoranų – 8 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2016 m. Klaipėdos „Akropolyje“, buvo iš pagrindų renovuota 1000 kv. metrų ploto restoranų zona – atsidarė nauji restoranai „Manami“, „Jing Bin Lou“, kavinės „Cukraus studija“ ir „Caif cafe“, o čia jau veikę restoranai lankytojams pristatė naujausias interjero koncepcijas.

Pasak Klaipėdos „Akropolio“ valdytojo, vartotojų įpročių pokyčiai matomi ne tik pramogaujant, bet ir apsiperkant.

Parduotuvės keičia požiūrį į klientą ir stengiasi suteikti jam ne tik didžiausią prekių pasirinkimą, bet ir potyrius. Pavyzdžiui, „Akropolyje“ įsikūrusi „Technorama“ turbūt pirmoji Lietuvoje lankytojus pakvietė ne tik apžiūrėti, bet ir čia pat išbandyti ekspozicijoje esančius kavos virimo aparatus. Čia dirba profesionalus kavos virėjas, kuris ne tik papasakos apie vieno ar kito aparato privalumus, bet ir išvirs bei pavaišins skirtingų rūšių kava“, - pasakoja Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas.

REKLAMA

Pasak O. Zibalio, tai, kad pastaraisiais metais „Akropolyje“ sparčiausiai auga sporto ir laisvalaikio, vaikiškų prekių segmentai rodo, kad didėjant žmonių pajamoms vis daugiau jų skiriama pomėgiams, vaikų lavinimui.

„Be abejo, prekybininkai į tai reaguoja. Klaipėdos „Akropolyje“ šiemet labai padidėjo prekių vaikams pasiūla – duris atvėrė naujos „Hobby Shop“ ir „Gudragalvio“ parduotuvės, į naujas, daug didesnes patalpas, mažuosius kviečia firminė „Lego“ parduotuvė, taip pat „Pinokis“, „Batukas“, „Sterntaler“, - vardija O. Zibalis.

REKLAMA

Aktyvus laisvalaikis – tai dar vienas Lietuvoje sparčiai augantis mažmeninės prekybos rinkos segmentas.

„Klaipėdiečiai „Akropolyje“ jau gali aplankyti laisvalaikio drabužių parduotuvę „Hiatus“, avalynės saloną „Springs“, į naujas, didesnes patalpas persikėlė „Sizeer“ parduotuvė,“, - apie „Akropolio“ naujienas pasakoja O. Zibalis.

Naujovių Klaipėdos „Akropolyje“ netrūks ir artimiausioje ateityje - kiek vėliau šiemet bus atidaryta drabužius, aksesuarus ir įrangą aktyviam ir net ekstremaliam laisvalaikiui – snieglenčių sportui, motokrosui, kalnų dviračiams – siūlanti parduotuvė „Ride Shop, atsinaujins populiarioji „Zara“ parduotuvė, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų