REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Paulius Pročkys (nuotr. Isaiah Urken)

Milžiniško populiarumo sulaukusio realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ sėkmės, regis, nepavyko pakartoti niekam. Šiame muzikiniame projekte užgimusios garsenybės daugeliui puikiai žinomos iki šių dienų. Viena ryškiausių personų šiame šou neabejotinai buvo Paulius Pročkys, kuris scenoje geriau žinomas Baggy B pseudonimu.

13

Milžiniško populiarumo sulaukusio realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ sėkmės, regis, nepavyko pakartoti niekam. Šiame muzikiniame projekte užgimusios garsenybės daugeliui puikiai žinomos iki šių dienų. Viena ryškiausių personų šiame šou neabejotinai buvo Paulius Pročkys, kuris scenoje geriau žinomas Baggy B pseudonimu.

REKLAMA

Net ir po dešimtmečio daugelis lietuvių puikiai pamena lengvai į atmintį įstringančias šio atlikėjo dainas – „Gyvenu gerai“ arba „Tau“. Ir vis tik šiandien vaikinas savo ateitį kuria ne muzikos srityje, tačiau labai nuo to toli nenuklydo.

- Papasakok, kaip tavo gyvenimas pasikeitė po realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“. Ar sirgai „žvaigždžių“ liga?

REKLAMA
REKLAMA

- Ja tikrai nebuvau sirgęs. Niekuomet nestatau savęs aukščiau nei esu. Esu savikritiškas žmogus, kuris retsykiais pripažįsta, kad yra neteisus.

- Kas buvo sunkiausia išėjus į laisvę po šio šou? Kuo tada užsiėmei ar buvo koncertų?

- Nuskambėjo taip, lyg būčiau sėdėjęs ir daug (juokiasi). Galiu teigti, kad mes tikrai nesijautėme, jog esame nelaisvėje. Dėl sunkumų po projekto – jų neturėjau arba tiesiog nebuvo apie juos laiko pagalvoti, nes prasidėjo projekto turai po Lietuvą, o vėliau ir asmeniai koncertai.

REKLAMA

- Po kiek laiko supratai, kad gyvenimas važiuoja toliau ir turi užsiimti kažkuo kitu? Kodėl tuo keliu netapo muzika?

- Turiu savo svajones ir tikslus, kurių sieku, bet jei gyvenimas pasiūlo kažką daugiau – tai priimu. Mano veikloje netrūko muzikos, šou verslo prieskonių. Jos visada buvo apstu mano gyvenime. Muzika visada buvo, yra ir bus su manimi kartu.

- Ką naudingo davė šis realybės šou?

- Pinigų (juokiasi). Tai buvo linksmas turiningas laiko praleidimas su daug gerų emocijų, nuostabių naujų pažinčių. Taip pat tapau labiau žinomas kaip atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

- Papasakok aplink ką šiandien sukasi tavo gyvenimas? Ar vis dar kuri muziką?

- Mane visuomet domino įvairios stiliaus išraiškos. Šiuo metu atrandu save stiliaus ir mados srityje – itališkų drabužių salone „Palermo“ dirbu stilistu. Padedu žmonėms atrasti savo stilių, nes žinau, kad kiekviename mūsų slypi individualumas, kurį galima atskleisti formuojant įvaizdį. Mano tikslas – skatinti žmones susikurti savo individualų stilių, pasitelkiant italų kūrėjus, priimti asmeninius įvaizdžio sprendimus, o ne pasiduoti masinėms tendencijoms. Kalbant apie mano hobius... Neseniai labai gerai išsireiškiau: „Mano hobis – tai mano svajonės“. Pasikartosiu, kad muzika buvo, yra ir bus mano gyvenime, taigi kai atsiranda idėjų, jas užsirašau, kad kada nors, neužilgo jas parodyčiau auditorijai, kuri klausosi Lietuvos atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Nuo šio šou praėjo jau dešimtmetis, ar gatvėje vis dar atsiranda smalsių žvilgsnių? Gal buvo nutikę kokių nors įdomių situacijų?

- Smalsių žvilgsnių vis dar pasitaiko. Bet nemanau, jog tai dėl to, kad žmonės prisimena mane kaip projekto dalyvį. Manau, kad nuo to laiko aš gana stipriai pasikeičiau. Tiesa, prisimenu vieną įdomią situaciją. Kartą, bevaikščiojant mieste, prie manęs priėjo mergaitė, kažkodėl rodydama pirštu į mane. Mane pamačiusi ji taip neteko žado, kad negalėjo nieko pasakyti. Bandydamas nuraminti, jai atsakiau: „Taip, aš esu „tas“. Tada ji tiesiog paprašė mano autografo, bet neturėjo nieko, ant ko galėčiau pasirašyti. Patikrinęs savo kišenes radau du bilietus į „Kelias į žvaigždes“ turo koncertą. Pasirašiau ant jų ir padovanojau bilietus mergaitei. Buvo smagu ir jai, ir man.

REKLAMA

- Šiandien tavo širdis laisva. Kokį žmogų įsivaizduotum šalia savęs?

- Na, aš kaip ir visi vyrai, šalia savęs įsivaizduoju patrauklią, gerą, nuoširdžią merginą... Kur tu? (šypsosi)

- Tenka pastebėti, kad per kelerius metus tavo išvaizda stipriai pasikeitė. Ar tai įvyko natūraliai, o gal to siekei specialiai – norėjai gyvenime atversti naują lapą? Ar sutinki, kad gražiam žmogui labiau sekasi?

- Tai įvyko natūraliai, tam didžiausią poveikį turėjo prabėgę metai, sportas, sveikas gyvenimo būdas. Manau, kad pozityviam žmogui labiau sekasi dėl to, jog jis pritraukia kitus savo teigiama energija ir idėjomis. Be abejo, nenuvertinu ir išvaizdos privalumų. Tai pliusas, bet savaime suprantama, vien tik to neužtenka.

REKLAMA

- Ar niekada nenorėjai atsikratyti Baggy B etiketes?

- Tai nebuvo mano etiketė. Tai buvo sceninis vardas bei įvaizdis tam tikru gyvenimo etapu.

- Ar pastebėjai, kad „Facebook“ buvo kuriamas fiktyvūs tavo koncertas? Į jį panoro „dalyvauti“ dešimtys tūkstančių žmonių. Kaip vertini tokius žmonių veiksmus – galbūt taip buvo išreikštas jų noras, kad tu grįžtum į sceną?

- Tai buvo daugiau paremta sarkazmo gaidele, nes buvo parinkta daina „Velnias dėvi Prada“, kuri turėjo nuskambėti Šv. Kalėdų išvakarėse Šv. Kotrynos bažnyčioje. Aš tai interpretuoju kaip pokštą, susilaukusį dėmesio „Facebook“.

- Jei atsirastų galimybė, ar sutiktum dalyvauti naujame realybės šou?

- Pasiūlymų buvo, bet jų atsisakiau. Tai – praeitas mano gyvenimo etapas, dabar turiu kitų planų, veiklų ir kitų tikslų, bet niekada nesakau niekada.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų