REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Beata Nicholson su vyru Tomu (nuotr. Fotodiena.lt)

Kulinarė, knygų autorė Beata Nicholson susilaukė trečiosios atžalos. Socialinėje erdvėje ji atskleidė ne tik mažyliui suteiktą vardą, bet ir jo ūgį bei svorį. 

30

Kulinarė, knygų autorė Beata Nicholson susilaukė trečiosios atžalos. Socialinėje erdvėje ji atskleidė ne tik mažyliui suteiktą vardą, bet ir jo ūgį bei svorį. 

REKLAMA

„Mūsų naujas brolis, ir dabar jau trys vaikai pas mus šeimoje, brolis gimė vakar, visas stiprus, gražus ir stebuklingas! nesvarbu kelintas vaikas dieviškas džiaugsmas ir palaima visada ta pati! Jurgio nepralenkė 3,9 kg 53 cm ir tamsiaplaukis, vadinsim Harrison Arba Harry angliškai, o Haris lietuviškai... Aš jaučiuos puikiai, sėdžiu Santariškėse poilsiauju...“ – rašė moteris.

Apie tai, kad laukiasi trečiosios atžalos Beata pranešė praėjusių metų lapkritį. Laukimo džiaugsmais moteris nevengė dalintis ir socialinėje erdvėje. Praėjusią savaitę„Instagram“ ne tik parodė gerokai išryškėjusį pilvuką, bet ir pasigyrė pasimėgavusi moteriškais malonumais.

„Šiandien penkias valandas atidaviau savęs priežiūrai. Be proto daug laiko ryja, bet tai ką daryt? Ir pačiai malonu. 1,5 valandos pedikiuras, 1,5val manikiuras 2 val plaukai“, – patirtimi pasidalijo žymi šalies mama.

REKLAMA
REKLAMA

Nėštumo laikotarpiu ne tik būsimo kūdikio sveikata, bet ir savo išvaizda besirūpinanti moteris spinduliavo gera nuotaika. Visai neseniai 37-erių nėštukė juokavo: „Mano pilvas – mano reikalas, fotosesijos su pusnuogiu pilvu ir vyru tikrai nebus, o šiaip tai moterys, savo pilvą fotkina tik dviem atvejais: kai nugludina iki skalbimo lentos arba kai jame vyksta statybos darbai“.

REKLAMA

Pranešdama apie trečią nėštumą kulinarė taip pat pademonstravo humoro jausmą: „Kaip gerai, kai turi savo žurnalą. Ten gali rašyti ką nori. Niekaip geriau nesugalvojau, parašiau žurnale, storėja žurnalas, storėja ir šeimininkė. Kitais metais laukiam Nicholson #3“.

tv3.lt primena, kad garsi kulinarė su vyru Tomu Nicholsonu augina dukterį Isabellą Meilę ir sūnų Jurgį.

Su anglų kilmės mylimuoju kulinarė kurį laiką gyveno Londone. Iš ten pora į Vilnių atsikraustė prieš keletą metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų