REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu šią savaitę planavote skrydžius su „Ryanair“, turite suklusti: laikinai to daryti nebus galima.

Jeigu šią savaitę planavote skrydžius su „Ryanair“, turite suklusti: laikinai to daryti nebus galima.

REKLAMA

„Nuoširdžiai atsiprašome už tokius pokyčius ir nepatogumus“, - komentuoja pati įmonė.

Kaip rašoma metro.com, „Ryanair“ interneto svetainė ir mobilioji programėlė bus atnaujinamos - aštuonias valandas neveiks.

Oro bendrovė įspėjo keleivius, kurių skrydis trečiadienį ir ketvirtadienį registraciją skrydžiui internetu atlikti kuo anksčiau.

Kaip pranešė bendrovė, sistemos bus atnaujinamos nuo trečiadienio (kovo 22 d.) 20 val. 30 min. iki ketvirtadienio (kovo 23 d.) ryto – 4 val. 30 min.

Kaip savo internetinėje svetainėje yra ne kartą informavusi bendrovė, pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ bilietų neatšaukia ir sumokėtų pinigų negrąžina, išskyrus force majore atvejus, tokius kaip mirtis (taip pat artimo žmogaus) arba liga dėl kurios keleivis negali keliauti (tokiu atveju kompanija reikalaus pateikti su konkrečiu atveju susijusius dokumentus).

„Jeigu pasikeitė jūsų planai, skrydžio datą ir/ar maršrutą galėsite pakeisti tik sumokėję papildomą mokestį. Mokestis priklauso nuo jūsų įsigyto bilieto datos, bei norimo maršruto ir jo datos. Todėl norėdami pakeisti skrydžio maršrutą ar laiką turite susisiekti su bilietą pardavusią įmone“, - rašoma bendrovės internetinėje svetainėje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų