REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Princas Williamas, Kate Middleton (nuotr. Vida Press)

Šiuo metu Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė oficialiu vizitu lankosi Prancūzijos sostinėje. Paryžius pavasarį – gražus ir tobulas, tačiau dabar jis taip pat nuspalvintas ir ne tokiais maloniais įvykiais.

36

Šiuo metu Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė oficialiu vizitu lankosi Prancūzijos sostinėje. Paryžius pavasarį – gražus ir tobulas, tačiau dabar jis taip pat nuspalvintas ir ne tokiais maloniais įvykiais.

REKLAMA

Prisidengusi tvarkinga šukuosena ir tvirta šypsena, kunigaikštienė viduje tikriausiai verda pykčiu.

Pastarosiomis dienomis, nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose Kembridžo kunigaikštis užfiksuotas besilinksminantis su susiraukusiomis moterimis oportunistėmis slidinėjimo kurorte, yra atidžiai nagrinėjamos ir išjuokiamos milijonų žmonių.

Princo Williamo, šokančio kartu su merginomis „Verbier“ naktiniame klube, įrašai galbūt yra visai nekalti ir tik įrodo, kad jis moka smagiai leisti laiką. Tačiau kaip jis taip galėjo pasielgti su kunigaikštiene ir viešai ją pažeminti, kai vyksta linksmybės, o jai yra pripaišomas nuobodžios namuose likusios ir sauskelnėmis užsivertusios moters portretas.

Kunigaikštienė dabar turėtų jaustis kiek kvailai, mažiau pasitikėti savo vyru ir būti emociškai pavargusi. Paskutiniosiomis dienomis jiedu su Williamu dėjo visas pastangas, kad sustiprintų savo ne tik kaip poros, bet ir kaip karališkos šeimos frontą, tačiau jų sunkiai kurtas įvaizdis subliuško kaip oro balionas.

REKLAMA
REKLAMA

Princas savo nuotykiais rizikuoja žmonos viešu gyvenimu ir kursto nelabai malonias spekuliacijas apie jų santuoką. Šiai pasakai dar toli gražu iki pabaigos, tačiau Williamas kunigaikštienę pastatė į labai sunkią poziciją apie tai net nesusimąstęs.

REKLAMA

Tačiau Paryžiuje vykstantis karališkosios šeimos „šou“ turi tęstis net ir pro sukastus dantis.

Šis princo vizitas Prancūzijos sostinėje yra pirmasis nuo prieš 20 metų įvykusios jo mamos, princesės Dianos, mirties. Kol karališkoji pora dalyvaus oficialiuose susitikimuose ir kaspinų perkirpimuose, rankų paspaudimų metu virš jų bus Dianos šešėlis. Mintimis visi bus su šia moterimis ir prisimins tai, kas įvyko. Kad ir kaip liūdnai tai beskambėtų, Diana niekada nesutiks savo sūnaus žmonos ir negalės pažaisti su anūkais. Be to, ji dabar tikrai galėtų įkrėsti proto savo sūnui.

REKLAMA
REKLAMA

Kas galėjo pagalvoti, kad princo Williamo jaunėlis brolis Harry, pasidabinęs kostiumu ir prabangiais batais, atliks Karalienės jam skirtas pareigas, kol jo brolis linksminsis su nepažįstamosiomis.

Tai neturėtų mūsų stebinti. Williamas buvo nuolatos lepinamas, jautėsi svarbus ir visada gaudavo tai, ko užsigeisdavo, kol tuo metu Harry 10 metų tarnavo kariuomenėje, kurioje išmoko ištikimai atlikti savo pareigas.

Kembridžo kunigaikštis Williamas jaučia pagarbą šaliai, tačiau jam taip pat svarbi ir jo savimeilė.

Kas Williamą mokė drausmės? Jo seneliai yra garbingo amžiaus ir labai užimti, tėtis turi savų reikalų, kaip ir jo dėdės, tad nenuostabu, kad motiniškos figūros šalia nebuvimas stipriai jaučiamas. Galbūt ji būtų pamačiusi šiuos meškos spąstus ir apsaugojusi sūnų nuo gėdos?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mažai apsirėdžiusios damos savo įmantriais šokių judesiais princui rodė, kaip žemai jos gali nusileisti.

Kaip Kate turėjo jaustis? Juk ji ištekėjo už žaviojo princo, o liko su plinkančiu vaikų tėvu, besilinksminančiu su svetimomis moterimis.

Koks turėjo būti pakeltas šurmulys, kai princas Williamas pagaliau grįžo namo. Jo tikrai nelaukė šilti apkabinimai, vaikų klyksmai, iškeptas pyragas ir žmonos supratingumas. Nežinome, tačiau namuose galėjo būti trankamos durys, vykti ilgi pokalbiai telefonu su Kates mama ir dovanėlių skraidymas pro langą.

Kad ir kas nutiko, Williamas ir Kate dabar turi ištverti kelias dienas Paryžiuje, kur sunkiai pasislėpsi nuo paparacų kamerų. Abu jie turi stovėti kartu surėmę pečius ir nuolatos šypsotis, kai tuo metu į juodu žvelgia visas pasaulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų