REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Eurolyga: Kauno „Žalgiris“ – Kazanės „Unics“ (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Žalgirio“ krepšininkai penktadienį Kazanėje bandys įveikti Eurolygos autsaiderį „Uniks“ klubą ir revanšuotis jam už pralaimėjimą Kaune.

63

„Žalgirio“ krepšininkai penktadienį Kazanėje bandys įveikti Eurolygos autsaiderį „Uniks“ klubą ir revanšuotis jam už pralaimėjimą Kaune.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šias ir dar trejas 26-ojo turo rungtynes rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

REKLAMA

Žalgiriečiai, laimėję penkis iš pastarųjų septynių mačų, užima 10 vietą (11 pergalių, 14 nesėkmių) ir tęsia kovą dėl vietos atkrintamosiose varžybose. „Uniks“ patyrė aštuonis pralaimėjimus iš eilės, turi 7 pergales ir kartu su Milano „Emporio Armani“ dalijasi 15-16 vietas.

Tiesa, pirmojoje „Žalgirio“ ir „Uniks“ dvikovoje Kaune 88:80 pajėgesni buvo Kazanės krepšininkai. Eurolygoje tarpusavio akistatose 2:1 pirmauja Rusijos komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Dar nežinia, ar rytoj pasirodys aikštėje rezultatyviausias ir naudingiausias Eurolygos žaidėjas Keithas Langfordas, kuris dėl traumos nežaidė praėjusiame ture su „Barcelona“. „Uniks“ ekipos amerikietis pelno 22,3 taško, renka 22,7 naudingumo balo. Penktadienį nerungtyniaus susižeidęs šeimininkų atakų organizatorius meksikietis Paulas Stollas.

Tatarstano klube svarbius vaidmeni atlieka įžaidėjas iš Andoros Quino Colomas, vidurio puolėjas baltarusis Artiomas Parachovskis. Abu jie renka po 11,6 taško. Q. Colomas atlieka 5,6 rezultatyvaus perdavimo, o A. Parachovskis atkovoja 5,2 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kauniečiai lenkia varžovus beveik pagal visus pagrindinius statistikos rodiklius. Kazanės krepšininkai tik perima šiek tiek daugiau kamuolių, dažniau blokuoja metimus.

Pasak „Žalgirio“ trenerio Šarūno Jasikevičiaus, svarbu žaisti agresyviai ir greitai, reikia neleisti, kad varžovai primestų jiems parankų lėtą krepšinį. Stratego, teigimu, dabar „Žalgiris“ geresnė komanda nei tada, kai namie nusileido „Uniks“ ekipai. Š. Jasikevičiaus teigimu, oponentai turi daug patyrusių krepšininkų, Kazanės komanda daugybę mačų pralaimėjo tik po atkaklios kovos.

REKLAMA

„Žalgiris“ – komanda su tvirtu charakteriu. Žalgiriečiai gali kovoti su bet kuo. Stengsimės neleisti jiems pelnyti lengvų taškų, bandysime stabdyti jų greitas kontratakas“, – teigė „Uniks“ treneris Jevgenijus Pašutinas.

Transliacijų tvarkaraštis:

kovo 16 d. 21.00 val. Atėnų „Panathinaikos“ – Madrido „Real“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai).

Kovo 17 d. 17.45 val. „Uniks“ – „Žalgiris“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai); 18.55 val. Stambulo „Darussafaka“ – „Barcelona“ (www.viaplay.lt; tiesiogiai), 21.50 val. Vitorijos „Baskonia“ – Maskvos CSKA (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų