REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Gabrielė Martirosianaitė (nuotr. Fotodiena.lt)

Modelis, tituluota gražuolė ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė į pramogų pasaulį įžengė būdama dar visai paauglė. Vos 16 metų sulaukusi mergina pradėjo dirbti modelio darbą ir išvyko į Japoniją. Ant savo kojų atsistojusi Gabrielė suprato, kad niekas kitas jos gyvenimu nepasirūpins – tik ji pati.

42

Modelis, tituluota gražuolė ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė į pramogų pasaulį įžengė būdama dar visai paauglė. Vos 16 metų sulaukusi mergina pradėjo dirbti modelio darbą ir išvyko į Japoniją. Ant savo kojų atsistojusi Gabrielė suprato, kad niekas kitas jos gyvenimu nepasirūpins – tik ji pati.

REKLAMA

Anksti su suaugusiųjų pasauliu susipažinusi mergina yra be galo dėkinga savo šeimai ir mamai, kuri tapo autoritetu siekiant savo tikslų ir neleido pamiršti, kad moteris – tai ne tik išvaizda, bet ir protas.

„Aš augau su nuostabiu mamos pavyzdžiu, kuri parodė, kokia turi būti moteris. Ji buvo patraukli, žaisminga savo vyrui, absoliučiai kieta profesionalė savo srityje ir tokia yra iki šiol – ji finansų analitikė, dirba didelėje įmonėje, dėsto universitetuose. Tai buvo beprotiškai geras moters pavyzdys, kuri tobulėdama darbo sferoje tuo pačiu išliko moteriška, jautri, trapi. Tiesa, ji nepamiršo būti užsispyrusi, puoselėti savo vidų ir kūną, skirti laiko sau, savo vaikams ir vyrui. Būtent to man trūksta jaunoje mergaitėje, merginoje ir moteryje“, - tv3.lt pasakojo ji.

Gabrielė pastebi, kad šiuolaikinės moterys dažnai pamiršta senąsias vertybes ir trokšdamos pripažinimo ar greito populiarumo sumenkina save.

REKLAMA
REKLAMA

„Man atrodo, kad moteriškumas šiandien balansuoja ant labai pavojingos ribos. Aš į tai žvelgiu kaip į tam tikrą šių dienų merginų problematiką. Reikėtų puoselėti moteriškumą, pagarbą sau, ne kūno kulto, savęs nužeminimo ar nuvertinimo prasme. Man trūksta šiuolaikinėje moteryje pagarbos ir meilės sau, supratimo, kad šalia nereikia turtingo, galingo vyro, kad viską gyvenime galima pasiekti pačiai, jog reikia iš tiesų gerbti save. Žvelgiant į dabartinę padėtį, man to tikrai trūksta“, - pripažįsta žinomas veidas.

REKLAMA

Paklausta, kas jai yra moteriškumas, Gabrielė pabrėžia, kad tai jokiu būdu nėra tik iškilios formos.

„Man moteriškumas, pirmiausia, reiškia pasitikėjimą savimi. Tai yra gebėjimas ir pasirinkimas tokio gyvenimo, kuriame tu gali visapusiškai save realizuoti. Tiek savo profesijoje, tiek darbe ir net nesvarbu, ką tu dirbi. Net jei tu pardavinėji gėles – tu tai gali daryti 100 procentų. Moteris nėra tik krūtinė ar tik kūno formos. Dažnai socialiniuose tinkluose mes matome, kad moteris tiesiog tampa kūnu. Man norėtųsi, kad moteriškumas taptų begale kitų savybių, kuriomis įmanoma sužavėti visą pasaulį“, - viliasi radijo ir televizijos laidų vedėja.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina pasakoja, kad tokius gyvenimo kriterijus ir pasaulio suvokimą jai suteikė dar paauglystėje prasidėjusi modelio karjera.

„Būdama 16 metų išvažiavau gyventi viena į Japoniją, Tokiją ir dirbau modelio darbą. Aš buvau be galo jaunas ir nepatyręs žmogus. Tik atsistojus ant savo kojų aš supratau, kad turiu būti atsakinga už save, turiu vertinti mokslą, išsilavinimą – ne tik savo išvaizdą. Esu dėkinga susiklosčiusioms mano gyvenimo aplinkybėms, kad turėjau tokius gan drastiškus išbandymus. Iš mažo akademinio miestelio aš persikėliau tiesiai į Tokiją. Tai privertė suaugti, privertė suprasti save, padėjo nepaskęsti pagundų liūne“, - prisipažino ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau ne vienerius metus pramogų versle besisukanti Gabrielė paatviravo, kad per visą savo karjerą, ji niekada niekam neleido spręsti už ją. Net jei laidų stilistai ir norėdavo įbrukti kokį nors seksualesnį drabužį, mergina visada turėjo savo griežtą nuomonę.

„Tiek moteris, tiek vyras, dirbdami savo darbą, neturi aklai paklūsti kitų žmonių nuomonei. Niekas niekada iš manęs nebandė formuoti įvaizdžio, kuris man netinka ar nepatinka. Tiesiog reikia nepasiduoti, reikia turėti ryžto, išsakyti savo nuomonę ir žinoti, kas tu esi, kuo tu nori būti. Mano pavardė pirmą kartą buvo ištarta prieš kokius 7-erius ar 8-erius metus.

Aš toliau einu savo keliu ir, tiesą sakant, nė vienam nepavyko manęs pastumti į vieną ar kitą pusę. Man atrodo, kad tam tikra prasme aš esu neįdomi ar nuobodi. Iš mano pusės, mano gyvenimas man atrodo gana teisingas – dirbti savo darbą, neišsišokti. Manau, kad toks pasirinkimas yra daug priimtinesnis, jeigu tu nori tapti profesionalu ir būti gerbtinas savo darbe. Tavo istorija ir tavo padarytos klaidos tampa tavo „uodega“. Tarkime, mano atveju, jeigu aš noriu vesti atsakingus renginius – aš tos „uodegos“ nenorėjau turėti jau nuo paauglystės. Pati atsakingai rinkausi galimybes, žengiau žingsnis po žingsnio link savo tikslų. Žinoma, reikėjo beprotiškai daug laiko ir pastangų, kad būčiau ten, kur dabar esu“, - atvirauja G. Martirosianaitė.

REKLAMA

Daugelis tiki, kad šalia stiprių ir žavingų moterų slypi galingas vyras. Tiesa, Gabrielė apie santykius nėra linkusi atvirauti.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad aš jaučiu, jog šie metai ir dabartinis mano laikotarpis yra tiesiog laimingas, kupinas idėjų ir savirealizacijos. Aš esu jaunas žmogus, jauna moteris, kuri koncentruojasi į darbą, verslą į savo šeimą ir mylimus žmones“, - sakė ji.

Paklausta apie tvyrančius gandus apie jos romantišką draugystę su televizijos ir radijo laidų vedėju Mindaugu Stasiuliu, mergina taip pat atsako mįslingai.

„Jokio atsakymo nėra. Savo gyvenimo sąskaita neduodu darbo spaudai, jei kalbame apie kitus dalykus – viskas tvarkoje. Manau, kad nereikia dalintis savo asmeniniu gyvenimu su visais, nes likimas viską sudėsto taip, kad vėliau nuo to tu tik nukenti“, - įsitikinusi G. Martirosianaitė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų