REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nusimato reikalai, susiję su bankais, paskolomis, mokesčiais. Galite pasijusti šiek tiek apvilti meilės arba pinigų prasme. Parodykite geranorišką iniciatyvą, atlaidumą - tai bus vaistas, kuris gali išgydyti sielą, santykius.

Tauras

Diena turėtų būti permaininga. Gerai seksis veikla, reikalaujanti intelekto, išradingumo, originalumo, užsienio kalbos įgūdžių, gebėjimo improvizuoti. Nepraraskite budrumo kelyje.

Dvyniai

Nelabai seksis įrodyti, ko esate verti. Jūsų pastangas kažkas menkins, o pavydžios akys seks kiekvieną žingsnį. Nepadarykite lemtingos klaidos. Svarbu konkrečiai susiplanuoti laiką ir mobilizuoti valią, kad spėtumėte atlikti būtinus darbus.

Vėžys

Ypatingus jausmus pajusite vienam iš draugų arba su džiaugsmu pastebėsite, kad kažkas jums rodo didesnį dėmesį nei anksčiau. Tik nežaiskite dvigubo žaidimo, jei nenorite, kad prieš nosį būtų užtrenktos jums svarbios durys.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien giliau suvoksite subtilius kūrinius, pajusite meninį įkvėpimą ar romantinį polėkį. Tačiau veikiausiai stokosite iniciatyvos ką nors praktiškai nuveikti. Rūpės svetimos paslaptys, slapti erotiniai žaidimai.

REKLAMA

Mergelė

Jūsų situacija permaininga. Galbūt su kuo nors skiriatės, ką nors radikaliai keičiate, kad taptumėte laimingesni. Gali būti kad asmuo, su kuriuo ryšys nutrūko, vėl atsiras akiratyje ir pasiūlys kažką viliojamo. Regis, permaina išeis į gera.

Svarstyklės

Gali pavykti rizikingas projektas ar investicija, tačiau tai kainuos. Jus prisimins senas pažįstamas. Galbūt jis grąžins skolą arba kažko pareikalaus iš jūsų. Jei turite neįvykdytų finansinių įsipareigojimų, susitvarkykite.

Skorpionas

Tikėtina, kad sulauksite staigmenų. Galbūt jos visos bus malonios, o gal po vienos nekokios seks puiki pasekmė ir gausite tai, ko nebesitikėjote. Gali atsirasti poreikis keisti veiklos pobūdį, darbą, pradėti aktyviau sportuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Diena bus nebloga, jeigu nepradėsite reikšti pretenzijų darbdaviui, kolegoms ar klientams. Valdykitės ir būsite apdovanoti. Nuotaiką turbūt pakels uždarbis, pažadas ar dosnus pasiūlymas. Saugokitės traumų, elektros iškrovos.

Ožiaragis

Tikėtina, kad jums pavyks papildomai užsidirbti arba įtvirtinti tai, kas jau pasiekta ir netgi suderinti neįmanomus dalykus. Svarbu neįsivelti į neprotingas avantiūras, azartinius žaidimus. Kūrybos ir meilės sėkmės neturėtų pristigti.

Vandenis

Galite panorėti kažko naujo, neįprasto dalykinėje srityje arba savo išvaizdoje, stiliuje, tačiau tai pareikalautų nemažų išlaidų. Pasverkite galimybes.

Žuvys

Venkite demonstruoti negatyvias emocijas, ambicijas, nes ir be jų bus nelengva prisitaikyti prie aplinkinių, rasti kompromisą. Iš abiejų pusių geri ketinimai gali atsitrenkti į nepramušamą sieną. Tačiau vakaras žada romantikos ir sėkmės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų