REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
„Back To The 80’s 90’s“ (nuotr. Organizatorių)
11

CC Catch grįžta su „Alphaville“, „Silent Circle“ ir „Savage“!

REKLAMA

Pasaulinė žvaigždė CC Catch išpildė savo pažadą – ji grįžta ir gruodžio 9 dieną vėl koncertuos Kauno „Žalgirio“ arenoje!

REKLAMA
REKLAMA

Į Lietuvą ją prisiviliojęs ir solidų vardą užsitarnavęs organizatorius „Back To The 80’s 90’s“ tądien tėkštelės dar tris muzikinius tūzus – „Alphaville“, „Silent Circle“ ir „Savage“!

REKLAMA

Bilietai į šį didžiausią 80 – ųjų atlikėjų koncertą platinami visose BILIETAI.LT kasose ir internetu – www.bilietai.lt nuo kovo 13d. – 10 val ryto.

Nemirtingieji tęsia savo istoriją

„Mes grojame ir esame populiarūs daugiau nei 20 metų, todėl jaučiamės nemirtingaisiais“, – teigia pop muzikos legenda vadinamos grupės „Alphaville“ nariai.

Amžinai nemirtinga balade „Forever Young“ išgarsėjusi grupė iškart šovė į populiarumo viršūnes.

REKLAMA
REKLAMA

Jie neįsivaizdavo, kad šis superhitas ne tik skambės visuose pasaulio kampeliuose, bet ir „SEB“, „Nordea“ bei kitų bankų, draudimo kompanijų reklamose, taps dešimčių garsių filmų bei serialų garso takeliu, jį perdainuos ar savo kūriniuose naudos Laura Branigan, Karelas Gottas, „One Direction“, Jay-Z ir dar ne viena pasaulinė muzikos žvaigždė.

Tačiau elektroninės muzikos pionierė netapo vieno superhito kūrėja.

„Big in Japan“, „Jerusalem“, „Sounds Like a Melody“, „Flame“, „Dance With Me“ ir daugelis kitų „Alphaville“ singlų pateko į Norvegijos, Šveicarijos, Švedijos, Vokietijos, Nyderlandų, Rusijos, D.Britanijos ir net – Argentinos, Japonijos bei kitų šalių, ar prestižinio JAV žurnalo „Billboard“ topus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš branduolinį karą, prostituciją, socialines ir kitas aktualias bei globalias problemas dažnai savo dainomis kalbanti „Alphaville“ nepraranda populiarumo šiais laikais.

Daugiau nei 20 pasaulinių turų surengusi grupė tarsi keliauja atgal į praeitį ir kiekvieną kartą startuodami iš naujo tęsia savo nemirtingumo istoriją.

Žinoma ir Maskvoje, ir Singapūre

Ketverius metus dirbantis „Back To The 80’s&90’s Lietuva“ – pateisino koncertinių renginių vardą su kokybės ženklu, nes neatsitiktinai į Lietuvą vėl grįžta ilgai jų viliota ir pasaulinės šlovės Olimpe vis dar besimaudanti CC Catch.

REKLAMA

„Aš grįžtu, Lietuva! Nekantrauju vėl pasimatyti su nuostabiais gerbėjais ir surengti koncertą įspūdingoje arenoje“, – apie gruodžio 9 dieną vyksiantį koncertą „Žalgirio“ arenoje, į kurį jau dabar galima įsigyti bilietus svetainėje „bilietai.lt“, teigia tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje turinti Nyderlandų kilmės dainininkė Caroline Catherine Müller, kuri visiems geriau žinoma C.C. Catch vardu.

Ji išgarsėjo pradėjusi bendradarbiauti su legendinės grupės „Modern Talking“ dainininku, kompozitoriumi Dieteriu Bohlenu.

REKLAMA

1985 metų liepą savo gimtadienio proga CC Catch išleido debiutinį singlą „I Can Lose My Heart Tonight“, kuris akimirksniu tapo hitu visoje Europoje.

Tačiau ši daina buvo tik pritrenkiančiai svaiginančios jos karjeros pradžia: „Cause You Are Young“, „Strangers By Night“, „Heartbreak Hot“, „ Are You Man Enough“, „Heaven And Hell“ ir kitos dainos tapo puikiai žinomos CC Catch gerbėjams, kurie jos vardą linksniuoja Paryžiuje, Tokijuje, Niujorke, Singapūre, Maskvoje ar Sidnėjuje.

Moterų gerbėjas Savage

Aukščiausio lygio organizavimą, profesionalų darbą bei nuoširdžius gerbėjus vertina ir dar viena muzikinė bomba – „Sílent Circle“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1979 metais Vokietijoje įkurtos italų bei „eurodisco“ stiliaus dainas atliekanti „Silent Circle“ sėkmės sulaukė po šešerių metų – 1985 metais, kai išsiskyrę grupės narių keliai, vėl suėjo į vieną.

Po debiutinio singlo „Hide Away — Man Is Coming!“ dienos šviesą išvydo dar aštuoni singlai, o „Stop the Rain“, „Touch in the Night“, „Anywhere for you“, „Moonlight Affair“ bombardavo įvairių Europos šalių topus, o grupės nariai nemažino apsukų ir koncertuoja jau daugiau nei 30 metų.

Ketvirtasis grandiozinio koncerto koziris – italas Roberto Zanetti, kuris visiems puikiai žinomas sceniniu slapyvardžiu Savage.

REKLAMA

Savage – ne tik gerai žinomas pasauliui dainininkas, bet ir žinomas Italijos prodiuseris, kompozitorius ir verslininkas. Tačiau Roberto Zanetti vizitinė kortelė bei itališkos disko muzikos simbolis yra jo hitai – „Goodbye“ ir „Only you“, kuriuos jau iš pirmųjų akordų atpažintų milijonai gerbėjų.

„Moterys – didžiausia mano gerbėjų dalis, o jūsų šalyje, jau žinau, kad jos – nuostabios. Ir beveik visos mano dainos yra skiriamos moterims“, – viešą paslaptį atskleidė gruodžio 9 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosianti viena ryškiausių devintojo dešimtmečio disko žvaigždžių – Savage.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų