REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
„Fusedmarc“ (nuotr. Fotodiena.lt)

Šeštadienio vakarą Klaipėdoje įvyko nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas. Vidurnaktį paaiškėjo, ką šiemet Lietuva išsiųs į didįjį konkursą.

60

Šeštadienio vakarą Klaipėdoje įvyko nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas. Vidurnaktį paaiškėjo, ką šiemet Lietuva išsiųs į didįjį konkursą.

REKLAMA

Ant „Švyturio“ arenos scenos stojo finalistai – Greta Zazza, Gabrielius Vagelis, Paula, „Fusedmarc“, Aistė Pilvelytė, Kotryna Juodzevičiūtė bei į atranką sugražinta Lolita Zero.

Po ilgiau nei kelias valandas trukusios kovos susumavus balsus paaiškėjo, kad į didįjį konkursą Ukrainoje, Kijeve, keliaus „Fusedmarc“.

Iškart po transliacijos nugalėtojai išskubėjo į spaudos konferenciją, kur jų laukė žurnalistai.

„Esu laiminga, pasiruošusi ir be galo dėkinga visiems padėjusiems. Ir žadu parodyti viską ką galiu. Daina – gera, Denisas – kietas kompozitorius. Ir mes labai stipriai jaučiamės su žiūrovų ir Dievo pagalba. Mes nesustojame ir neatsipalaiduojame“, – vos suvaldydama susijaudinimą kalbėjo Viktorija.

Paklausti apie kelionės ir pasirodymo biudžetą „Fusedmarc“ tikino turintys rimtų planų. „Mes iki paskutinio momento galvojome, kaip galėtume viską pakeisti. Galvojame, kaip mes galėtume atrodyti Kijeve. Apie pinigus kol kas nieko nemąstome“, – sakė grupės narys ir dainos kūrėjas Denisas.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės nariai sakė tikino dar iki šiol nežinantys nė vienos būsimų konkurentų „Eurovizijoje“ dainos. „Perklausyti dar nespėjome. Labai daug repeticijų, pasiruošimo. Kas vyksta Europoje mes nežinome. Klausėme tik atrankos dalyvių dainų“, – atviravo Denisas.

REKLAMA

Po pasirodymo finalinėje atrankoje grupė susilaukė ne tik liaupsių, bet ir kritikos dėl įvaizdžio. Grupės vokalistę liaupsinęs komisijos narys V. Lukočius jai pasiūlė „pakeisti drabužius“. Spaudos konferencijoje atlikėja sulaukė klausimo apie savo pasirinktą aprangą. Mat šįkart stilius stipriai skyrėsi nuo pademonstruoto prieš tai.

„Visada panašiai atrodžiau... Aš pati sau kuriu įvaizdį. Bet šią suknelę man paruošė dizainerė“, – atsakydama į klausimą, kas sukūrė įvaizdį šiam pasirodymui, sakė Viktorija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų