REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Kristina Sulikienė  (nuotr. asm. archyvo)

„Drąsos kelio“ kandidatė į Seimą, teisininkė Kristina Sulikienė išreiškė nuomonę apie tragiškai nužudytą Ievą Strazdauskaitę ir supykdė tūkstančius.

35

„Drąsos kelio“ kandidatė į Seimą, teisininkė Kristina Sulikienė išreiškė nuomonę apie tragiškai nužudytą Ievą Strazdauskaitę ir supykdė tūkstančius.

REKLAMA

Moteris komentaru pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“. Kalba netaisyta.

„Mačiau žmones, rausiančius konteinerius. O čia iššvaistė keletą milijonų lavono paieškai. Ir dar svaidosi žaibais, reiškia užuojautas. Ji pati pasirinko tokį likimą. Jai to reikėjo. Žmogus, kuris saugosi, nevažinėja naujais automobiliais, ir neturi s*kos veido išraiškos. Nepykite. Bet man negaila iš viso, nes nelabai suprantu, kuo ji čia tokia vertinga“, - rašė ji.

Tai nėra pirmas kartas, kada moteris viešai išreiškia nepasitenkinimą situacija ir rodomu šalies ir institucijų susirūpinimu. 

REKLAMA
REKLAMA

Komentaras sulaukė didžiulio pasipiktinimo.

Po kilusio skandalo savo poziciją išreiškė ir VDU universiteto atstovai, mat moteris pasižymėjusi, kad būtent čia dirba.

REKLAMA

„Labai apmaudu, kad Vytauto Didžiojo universitete, kuriame puoselėjamos humanistinės idėjos, esti žmonių, kurie yra nejautrūs kitų skausmui. Kristinos Sulikienės viešas pasisakymas bus perduotas universiteto etikos komisijai“, - teigė atstovai, patikinę, kad moteris čia nedirba, tėra buvusi universiteto studentė.

Savo pasipiktinimą išreiškė ir žinomi šalyje žmonės. Dizainerė Julija Žižė rašė: „Atleisti ją!!! Ir su tokiu trenksmu, kad ji gyvenime ne tik prie jaunuolių švietimo negalėtų prikišti savo nagų, bet netgi šuns paglostyti !!!! Dievaži - įsivaizduoju, kiek jautresnių studentų, jautė nuo jos psichologinį smurtą ir pažeminimą, jei net amžiną atilsį išėjęs žmogus sulaukia tokių kirčių“.

Renginių organizatorė Rasa Arlauskienė taip pat sutiko, jog tokią nuomonę išreiškusią moterį reikėtų tučtuojau išmesti iš darbo. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų