REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Saulius Skvernelis reiškia nuoširdžią užuojautą Ievos Strazdauskaitės tėvams, giminėms, artimiesiems ir draugams dėl tragiškos netekties.

Premjeras Saulius Skvernelis reiškia nuoširdžią užuojautą Ievos Strazdauskaitės tėvams, giminėms, artimiesiems ir draugams dėl tragiškos netekties.

REKLAMA

„Aš, kaip ir visa Lietuva, esu sukrėstas šio brutalaus nusikaltimo ir jauno žmogaus žūties. Tai skaudu, beprasmiška ir nesuvokiama“, - sako Ministras Pirmininkas.

Premjeras dėkoja policijos pareigūnams, kurie dėjo milžiniškas pastangas, negailėdami jėgų ir neskaičiuodami laiko dalyvavo tiriant šį nusikaltimą. „Atskirą padėkos žodį noriu tarti mūsų pilietinei visuomenei, kuri neliko abejinga, susivienijo, aktyviai dalinosi įtarimais ir kita informacija su teisėsaugininkais, žmonėms, kurie patys asmeniškai dalyvavo paieškose“, - sako S. Skvernelis.

Premjero teigimu, akivaizdu, kad prieš keletą metų pradėtas policijos investicijas į modernias technologijas, jų panaudojimą tiek užkardant, tiek tiriant nusikalstamas veikas, taip pat į pareigūnų parengimą, analitinių gebėjimų vystymą, būtina tęsti toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Plungiškė Ieva Strazdauskaitė buvo nužudyta sekmadienio vakarą, siekiant pagrobti automobilį, pranešė policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

REKLAMA

Merginos kūnas rastas užkastas Kėdainių rajone. Pareigūnai jį aptiko penktadienį.

„Policijai pagaliau pavyko išsiaiškinti įvykio aplinkybes – šiuo metu sulaikyti keturi įtariamieji asmenys. Deja, bet gyvos merginos rasti nepavyko, nužudyta mergina rasta Kėdainių rajone“, – penktadienio vakarą Kaune žurnalistams sakė policijos vadovas Linas Pernavas.

Anot policijos vadovo, sulaikyti keturi įtariamieji, jie yra Kauno apskrities gyventojai, jiems 23–26-eri metai, anksčiau teisti už vagystes, plėšimus ir viešosios tvarkos pažeidimus. Merginos kūną penktadienį pavyko rasti pagal įtariamųjų parodymus.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, nusikaltėliai automobilį ir merginą pagrobė imitavę eismo įvykį, jų tikslas buvo merginos automobilis.

„Kaip rodo dabar surinkti duomenys, mūsų pirminė versija tvirtinasi: mergina buvo pagrobta. Pagrindinė versija – kad tikslas buvo automobilis. Pagal turimus duomenis, įvykio chronologija buvo tokia, kad prie Elektrėnų imituotas eismo įvykis, jo metu mergina ir automobilis buvo pagrobti“, – sakė L.Pernavas. Pareigūnai dar aiškinasi, kodėl automobilis vėliau buvo paliktas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų