REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Prieštaringų jausmų suteiks žmogus, kurį laikote savo konkurentu, oponentu ar buvusiu partneriu. Turbūt ieškosite racionalaus paaiškinimo savo įtarimams, kaltinimams, keistiems argumentams pagrįsti. Regis, atsiras padedančių tai padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Daug energijos reikalaus dalykiniai, finansiniai reikalai, tačiau stipriai pasistūmėsite pirmyn, jei veiksite racionaliai ir pagal planą. Labai tikėtina, kad velsitės į nelegalias aferas, ką nors slapta proteguosite arba imsite kyšius.

REKLAMA

Dvyniai Jums tikriausiai neblogai seksis, ypač protinis darbas, ryšiai su užsieniu, tarptautiniai projektai. Tačiau technika, ugnis nebus geriausi draugai šiandien. Būkite atidūs, nepalikite įjungto lygintuvo, viryklės ir t.t.

Vėžys Būsite impulsyvūs, neramūs. Tikėtini smulkūs ginčai, nesusipratimai darbe ir namuose. Kas buvo slapta, dabar gali tapti vieša. Nepervertinkite savo jėgų ir saugumo.

Liūtas Pajusite jėgų antplūdį, pasitikėjimą savo jėgomis, komunikabilumu. Trauks sportas, šurmulingi renginiai, kolektyvinės pramogos. Galite susitikti su senų bičiulių kompanija, susidomėti visuomenine ar klubine veikla.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Regis, jums nesinorės nė su kuo bendrauti, tačiau nesiseks išsisukti nuo nepageidaujamų kontaktų. Pasistenkite ramiai aiškintis keblius dalykus. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes jis nepadės išspręsti jūsų vidinių problemų.

Svarstyklės Būsite emocionalūs, impulsyvūs. Vargas tam, kas ne laiku pasipainios jums po kojomis ar neįtiks. Netikėkite įtarimais, nesinervinkite dėl partnerio, namiškių kaprizų ar paslapčių. Tvarkykite buitinius, turtinius reikalus.

Skorpionas Diena bus nebloga, jeigu nesislapstote nuo kreditorių, nevengiate mokėti alimentų ar įsiskolinimų. Į vaikų nusiskundimus, poreikius reaguokite rimtai, net jei jie atrodys nerealūs. Svarbu, kas už to slypi. Nepersitempkite sportuodami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tikėtini informatyvūs kontaktai. Aplinkinius galite nustebinti taikliais pastebėjimais, ypatinga savo pasaulėžiūra, patirtimi ar įpročiais. Gavę kito darbo pasiūlymą, be nutylėjimų viską išsiaiškinkite, kad iš esamo neišeitumėte į blogesnį.

Ožiaragis Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis bei kompetencija, tuo mažindami jūsų pasitikėjimą savo jėgomis, o konkurentai tuo netruks pasinaudoti. Nekonfliktuokite, nepykite, pasitelkite humoro jausmą.

Vandenis Būsite nusiteikę aiškintis meilės santykius, ginti vaikų interesus, užsiimti kūryba, populiarinti save ir savo veiklą, rengdami pristatymus, šou vakarėlius ir pan. Daug kas priklausys nuo to, kaip reikšite mintis, kaip pasireklamuosite.

Žuvys Dalykiniai reikalai gali strigti dėl neįtikimiausių priežasčių. Galbūt paaiškės, kad pamiršote kažką laiku išsiųsti, sutvarkyti, nuslėpėte svarbų faktą ar klaidą, arba kad koją kiša intrigos, šmeižtas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų