REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Painus laikas, skatinantis ekstremistišką požiūrį į supantį pasaulį. Vis dėlto sugebėsite (bent jau stenkitės) objektyviai įvertinti save, sutuoktinį, aplinkinius. Neblogas laikas atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos ir į draugus: nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

REKLAMA

Dvyniai Daug kas erzins: aplinkinių kvailumas, dvilypumas, nemokėjimas profesionaliai dirbti, priimti tikslių sprendimų. Jei turite reikalų su užsieniečiais – neskubinkite jų, nespauskite, taip daugiau laimėsite. Ne pats geriausias laikas kelionėms į užsienį.

Vėžys Darbų bei atsakomybės krūvis augs. Tik neskubėkite, žiūrėkite, kad vadovas neprisikabintų dėl darbo kokybės ar našumo (gali nukentėti jūsų alga). Atsargiau lipkite laiptais, nekilnokite sunkių daiktų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gerų sumanymų metas, per juos ateis naudingų permainų. Tiesa, būkite taktiški: galite sugadinti santykius įkyrumu, priekabumu tiek darbe, tiek namie. Nepainiokite tarnybinių ir draugiškų (giminiškų) santykių.

Mergelė Nieko nauja nepradėkite. Venkite veltis į ginčus, ypač su vadovybe ar tėvais. Taip pat būkite malonesni, švelnesni sutuoktiniui, atlaidesni kolegoms – tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, būkite apdairesni kelyje.

Svarstyklės Būkite savarankiški, vadovaukitės tik savo galva. Elkitės drąsiai ir ryžtingai. Rizikuokite. Jei kas iškart nepavyks, nieko baisaus – šios dienos sėkmė priklausys nuo mokėjimo grįžti prie nesėkmių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Gera diena, jei nebūsite labai ambicingi, – dėl nereikalingų principų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu ar net vadovu, tėvais. Savo užduotis atlikite kuo sąžiningiau.

Šaulys Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos prastai išmanote. Būkite atidesni dalykinėms naujienoms, gautiems patarimams, pasiūlymams. Išryškės jūsų veiklos klaidos, taip pat slapti darbo technikos ar automobilio gedimai.

Ožiaragis Aplinkybės jus gali laikinai sustabdyti. Ką gi – tai proga grįžtelėti į savo praeiti, į nuveiktus darbus ir juos patikrinti, perdaryti. Kita vertus, derėtų įvykdyti užmirštus įsipareigojimus.

REKLAMA

Vandenis Būsite linkę pernelyg griežtai vertinti artimuosius, ypač vaikus. Tačiau patys galite ne juokais supykti išgirdę kritiką savo atžvilgiu, ypač iš šeimos narių. Būkite pagarbesni vadovo nuomonei.

Žuvys Priekabiems, reikliems nebus lengva susitvardyti – vis įžvelgsite kažkieno trūkumus. Tausokite savo ir artimųjų ramybę, būkite atidesni partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų